Redactia.ro
Home » Monden » Ricky Martin, declaratie soc despre gemenii sai. Cum vrea sa ii vada cand vor fi mari

Ricky Martin, declaratie soc despre gemenii sai. Cum vrea sa ii vada cand vor fi mari

ricky martin

Ca orice tata iubitor, Ricky Martin le doreste copiilor sai tot binele din lume. Si tot ca unii parinti, celebrii sau nu, starul latino isi doreste ca ai sai gemeni, Valentino si Matteo, sa ii calce pe urme atunci cand vor fi mari. Nu este vorba despre cariera, ci are legatura cu aspectele intime ale vietii. Declaratia a socat pe toata lumea.

În 2010, Ricky Martin a mărturisit lumii intregi ca este gay. Cu doi ani inaintea acestei vesti care a socat shobizul la aceea vreme, artistul latino devenise tatal gemenilor Valentino si Matteo, nascuti de o mama surogat.

Ricky Martin, gay declarat. Ce le doreste baietilor lui

Ricky Martin sustine ca decizia de a recunoaste in fata lumii identitatea lui sexuala a fost cel mai greu, dar si cel mai bun lucru din viata sa. Artistul declara ca nu are niciun regret pentru acel moment. Ba mai mult, sustine ca ar repeta experienta.

„În momentul în care am scris scrisoare am avut un sentiment puternic de eliberare.. Mi-aş dori să repet experienţa. A fost ceva uimitor”, a declarat starul latino.

Ricky Martin spune ca singura urma de regret este legata de faptul ca nu a facut aceasta marturisire mult mai devreme.

Ricky Martin, declaratie soc despre gemenii sai

Declaratia soc facuta de artistul latino se leaga insa de gemenii lui, Matteo şi Valentino. Ricky Martin spune ca isi doreste ca cei doi baieti ai sai sa fie gay cand vor fi mari.

”Nu ştiu, copiii mei sunt prea mici, dar mi-aş dori să fie gay. Este un lucru special şi real. Te face o persoană mai puternică”, a explicat Matin.

Ricky se declară a fi un „homosexual norocos”, avand in vedere ca se bucura de un sot care il iubeste si de o familie fericita, cu patru copii. Starul latino este logodit cu pictorul suedez Jwan Yosef, din 2016. Doi ani mai tarziu, in 2018, a avut loc casatoria lor.

Ricky Martin își dorește mai mulți copii: „Vreau o familie mare și mai am câțiva embrioni care mă așteaptă”

Are patru copii, dar nu își consideră încă familia completă. Ricky Martin (48 de ani) s-a căsătorit cu Jwan Yosef în urmă cu trei ani, în 2017, și a mărturisit de curând că își dorește mai mulți frățiori și surioare pentru copiii lui (gemenii Matteo și Valentino, în vârstă de 12 ani; fetița Lucia, de 2 ani și băiețelul, Renn, de 1 an)

„Unii oameni cred că sunt nebun, dar îmi place să am o familie mare și mai am câțiva embrioni care mă așteaptă. Jwan înnebunește în acest moment, dar este în regulă – să nu-i spuneți!”, a spus în spirit de glumă superstarul pentru Entertainment Weekley, potrivit people.com.