Redactia.ro
Home » Monden » Ruby s-a pozat goală pușcă! Internauții au luat foc la vederea imaginilor

Ruby s-a pozat goală pușcă! Internauții au luat foc la vederea imaginilor

GALERIE FOTO (3)Cum a trecut Ruby peste divorțul păriților ei! Artista a mărturisit totul: ”Am suferit, dar am refuzat să mă axez pe durere”

Ruby este de departe una dintre cele mai frumoase artiste de la noi. Frumoasa brunetă are forme voluptoase și nu se sfiește să le arate ori de câte ori are ocazia. De această dată Ruby a încins internetul mai tare ca niciodată. Artista s-a pozat goală pușcă și a publicat imaginile pe instagram, ba chiar a postat și un filmuleț.

Ruby s-a filmat doar cu o pereche de bikini minusculi

Ruby este o prezență sexy în oricare moment al zilei, indiferent dacă poartă o rochie scurtă și decoltată sau este îmbrăcată într-un costum care îi acoperă tot. Felul ei de a fi o face o femme fatale indiferent în ce postură se află sau ce poartă. De acestă dată Ruby a apărut ilegal de sexy pe instagram.

Vedeta nu s-a rușinat și s-a filmat când abia ce se trezise, goală pușcă. Ruby purta doar o pereche de bikini minusculi care abia se observau și și-a lăsat la vedere formele generoase și tatuajele creative care îi acoperă tot spatele și brațele.

Bună dimineața, s-a trezit dulceața!„, a exclamat Ruby în videoclipul postat.

Ruby, petrecere de pomină alături de Anamaria Prodan și Cătălin Botezatu

Ruby a petrecut clipe de vis zilele trecute când se afla în Dubai. Frumoasa artistă a dansat pe iaht alături de milioanri și de Anamaria Prodan și Cătălin Botezatu. Ruby a făcut un live de pe telefonul Anamariei Prodan și se putea vedea cum ea alături de impresară dansează cu mișcări lascive și se bucură de atmosfera luxuriantă de la petrecere.

Sunt live acum! Vă pupăm de aici, de la cea mai frumoasă petrecere din Dubai! Vă pupă dulcețile! Sunt aici cu cea mai selectă companie. Sunt aici cu marele Cătălin Botezatu, idolul românilor, și cea mai puternică femeie din România, visez la puterea și determinarea ei, pentru asta muncesc, Anamaria Prodan’le-a transmis Ruby urmăritorilor, în timpul live-ului.

Etichete: