Redactia.ro
Home » Monden » Russell Crowe nu mai are nimic în comun cu Gladiatorul! Incredibil cum arată la 20 de ani de la rolul cu care a făcut furori

Russell Crowe nu mai are nimic în comun cu Gladiatorul! Incredibil cum arată la 20 de ani de la rolul cu care a făcut furori

GALERIE FOTO (11)

Russell Crowe a dat lovitura și a devenit faimos pentru rolul și fizicul lui Maximus din epicul film al anilor 2000, Gladiatorul! Însă se pare că anii au început să-și spună cuvântul pentru starul de la Hollywood. Acum este posibil să îl mai recunoști doar dacă îi apare numele pe afișul filmului.

Russell Crowe, actorul principal din filmul Gladiatorul, este acum de nerecunoscut. Timpul, completat de o viață un pic mai sedentară, și-au cam pus amprenta pe cel mai sexy Gladiator din filme.

Russell Crowe nu mai are nimic în comun cu Gladiatorul

În prezent, Russell nu mai are nimic în comun cu imaginea Gladiatorului, pe care și-a construit-o pentru filmului cu același nume. Actorul laureat cu premiul Oscar s-a transformat radical. Faimosul „Gladiator” este acum cu 20 de ani mai în vârstă, iar fizicul este complet schimbat. Actorul, în vârstă de 56 de ani, a îmbrățișat în ultimii ani un look extrem de relaxat. Așa se face că acum este total de nerecunoscut, în comparație cu zilele sale de glorie.

Transformarea prin care a trecut celebrul Russell Crowe i-a uluit pe fani. De la actorul carismatic mereu într-o ținută impecabilă, starul a trecut într-o extremă total surprinzătoare. Legendarul star Hollywood a fost surprins purtând barbă și cu părul cărunt prins în coadă de cal. A dispărut și abdomenul cu pătrățele pentru care era cunoscut cândva.

Russell Crowe, transformări incredibile

Russell Crowe pare, însă, că încearcă să revină în formă. Starul neozeelandez a fost surprins pe terenul de tenis, la Sydney, cu prietena sa apropiată Britney Theriot, în vârstă de 30 de ani. De menționat e și faptul că actorul pare destul de apropiat de aceasta din urmă, care totodată îi este asistentă personală.

Schimbarea uriașă a starului de la Hollywood a fost cât se poate de “controlată”, am putea spune. Arta cere sacrificii, așa că Russell Crowe a trebuit să pună kilogramele în plus pentru rolul din thrillerul psihologic Unhinged, lansat în iulie 2020.

Russell Crowe nu este deloc străin de aceste “artificii” din lumea filmului! Nu este prima dată când actorul de Oscar să-și schimbe silueta în funcție de rolul pe care îl joacă.

Tot recent, fostul “Gladiator” a acceptat să-l intepreteze pe președinte și CEO-ul Fox News, Roger Ailes, în primul sezon The Loudest Voice, în 2019.

Pe lângă cel puțin 20 de kilograme în plus cerute pentru acest rol, Russell Crowe s-a văzut nevoit să poarte și un costum special, cu burtă. Mai mult, pe timpul filmărilor, actorul a fost nevoit să petreacă zilnic ore bune pe scaunul de machiaj. Și asta pentru că personajul său era unul cu chelie, iar chipul lui Russell a trebuit complet transformat.