Redactia.ro
Home » Știri » S-a aflat abia acum! Al treilea ucigaș al lui Adrian Kreiner a fost condamnat în Slovenia

S-a aflat abia acum! Al treilea ucigaș al lui Adrian Kreiner a fost condamnat în Slovenia

Primele imagini din apartamentul în care au stat asasinii milionarului din Sibiu VIDEO

În seara de 5 octombrie, casa milionarului sibian Adrian Kreiner a devenit scena unui atac violent, soldat cu moartea acestuia. Doi dintre cei trei agresori implicați în acest act barbar au fost capturați în Marea Britanie, în timp ce al treilea, considerat liderul grupării, Costinel Cosmin Zuleam, încă se află în libertate și este căutat în întreaga Europă.

Acesta nu este la prima sa infracțiune, având un istoric penal care atrage atenția asupra periculozității sale. Bărbatul nu a fost încă arestat de oamenii legii, însă a fost emis un mandat pe numele lui.

Al treilea ucigaș al lui Adrian Kreiner a fost condamnat în Slovenia

Costinel Cosmin Zuleam, născut în 1992 și cu domiciliul în Horezu Poienari, județul Dolj, a fost identificat ca fiind mintea din spatele crimei din casa lui Adrian Kreiner. În plus față de implicarea sa în acest tragic eveniment, Zuleam are înregistrate antecedente infracționale notabile. În anul 2020, el a fost condamnat în Slovenia, unde, alături de alți doi complici, a comis un jaf spectaculos.

Grupul condus de Zuleam a intrat în centrul Telekom din centrul comercial Maximus, din Murska Sobota, în noaptea de 27 ianuarie. Scopul lor era să fure telefoane mobile în valoare de 155.000 de euro. Cu o mașină furată, au reușit să părăsească locul faptei, însă urmăriți de poliție, au fost nevoiți să abandoneze vehiculul împreună cu cele 230 de telefoane furate.

Destinul l-a adus pe Zuleam în custodia autorităților la doar trei zile după comiterea faptei, în timpul unui control de rutină în apropiere de Ljutomer. Descoperirea urmei ADN din mașina în care au fost găsite telefoanele furate a fost esențială în identificarea sa. Procesul penal împotriva sa s-a desfășurat rapid, culminând cu o procedură accelerată și o sentință pronunțată pe 15 mai.

„Am făcut o greșeală pe care o regret. Aș vrea să mă întorc cât mai curând în patria mea, unde mă așteaptă soția și copilul de trei ani”, a spus Zuleam judecătoarei, atunci când i-a cerut acesteia o pedeapsă mai blândă.

Doi dintre atacatorii lui Adrian Kreiner au fost arestați

Primul dintre aceștia a fost identificat și capturat în Scoția, în timp ce cel de-al doilea a fost localizat în Irlanda de Nord. Cu toate acestea, încă nu se cunoaște nimic despre al treilea participant la această crimă.

Cei trei au fost căutați intens după ce au fost eliberate mandate de arestare preventivă pentru omor, iar faptul că doi dintre ei au fost prinși reprezintă un pas semnificativ în investigație. Autoritățile continuă să lucreze pentru a aduce toți cei implicați în justiție și pentru a aduce liniștea familiei și comunității afectate de această tragică crimă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: