Redactia.ro
Home » Monden » S-a aflat! Bianca Drăgușanu, mamă pentru a doua oară. Vedeta, însărcinată cu Gabi Bădălău

S-a aflat! Bianca Drăgușanu, mamă pentru a doua oară. Vedeta, însărcinată cu Gabi Bădălău

bianca si gabi

Secretoasă din fire, Bianca Drăgușanu a vrut să țină totul ascuns! Totuși, potrivit spynews.ro, de data aceasta s-a aflat vestea cea mare. Bianca Drăgușanu va fi mamă pentru a doua oară. Vedeta este însărcinată cu Gabi Bădălău.  

S-a aflat! Bianca Drăgușanu, mamă pentru a doua oară

Se pare că în urmă cu două săptămâni, blondina a făcut anunțul. Din greșeală, însă. Totul s-a întâmplat când Bianca a intrat în casă peste Gabi Bădălău și Florin Salam. Ei petreceau alături de un bărbat și niște domnițe. Văzând toate acestea, Bianca, impulsivă, printre multele cuvinte grele rostite, a aruncat și bomba: Vouă v-a spus că sunt gravidă?”

Nu a durat mult, iar fetele care se aflau la acea vreme acolo au făcut public anunțul, scrie spynews.ro. Asta înseamnă că Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău vor deveni părinți.

Se pare că cei doi încearcă de mai multă vreme să devină părinți, spun sursele spynews.ro. De data aceasta, însă, iată că s-a și întâmplat.

Bianca Drăgușanu, însărcinată în două luni

Cu toate că aceștia au ales să fie discreți, Bianca a fost văzută săptămâna trecută de două ori la o clinică privată din Pipera. Vedeta ar fi mers la medicul ei ginecolog, spun surse din interior pentru spynews.ro. Aceleași surse au confirmat și sarcina. Se pare că Bianca Drăgușanu este însărcinată în două luni.

Cum au sărbătorit vestea Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu

Știind că vor începe un nou capitol, de altfel cel mai important, aceștia au sărbătorit la Atena. De 1 mai au ales să meargă la un hotel de 5 stele, aproximativ 2.000 de euro pe noapte. Și au toate motivele, dat fiind faptul că au parte de cel mai important moment din viața lor.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro
Etichete: