Redactia.ro
Home » Știri » S-a aflat data exactă când va pieri omenirea. Isaac Newton a lansat predicția sfârșitului lumii

S-a aflat data exactă când va pieri omenirea. Isaac Newton a lansat predicția sfârșitului lumii

În anul 2060 va dispărea omenirea.

Isaac Newton, unul dintre cei mai străluciți oameni de știință din istorie, a lăsat în urmă o moștenire care transcende domeniile matematicii, fizicii și astronomiei. Faimos pentru legea gravitației universale și lucrările sale fundamentale în calcul, Newton a fost, de asemenea, profund implicat în studiul teologiei și al profetiilor biblice. Într-un gest care unește știința cu credința, Newton a încercat să stabilească o dată pentru sfârșitul lumii, bazându-se pe interpretările sale ale scripturilor religioase.

Potrivit lui Stephen Snobelen, directorul Newton Project Canada, Newton a avut o credință profundă în Biblie, pe care o considera a fi o revelație divină. Convins că profețiile biblice dezvăluie evenimente viitoare, Newton a aplicat o abordare analitică pentru a interpreta aceste texte, încercând să descifreze momentul sfârșitului lumii. Rezultatul acestui studiu a fost o dată specifică: anul 2060.

În anul 2060 se va sfârși omenirea

Contrar la ce ar putea sugera un anunț atât de sumbru, interpretarea lui Newton despre anul 2060 nu semnalează sfârșitul existenței umane, ci mai degrabă un punct de cotitură spiritual și temporal. Newton a văzut această dată ca marcând sfârșitul unei ere și începutul unei noi lumi, în care Iisus Hristos ar reveni pentru a institui o Împărăție a lui Dumnezeu pe Pământ, durând o mie de ani, conform credințelor creștine.

Această predicție a stârnit un val de reacții, variind de la curiozitate științifică până la îngrijorare spirituală. În timp ce unii o văd ca pe o excentricitate istorică, alții contemplă posibilitatea ca Newton să fi anticipat evenimente de transformare globală. În ciuda diversității de opinii, predicția lui Newton continuă să fascineze și să provoace discuții în cadrul comunității științifice și al publicului larg.

Predicția lui Isaac Newton

Indiferent de credințele personale sau de interpretările științifice, predicția lui Isaac Newton despre sfârșitul lumii în anul 2060 servește ca un memento al căutării umane continue pentru înțelegere și sens. În timp ce unele aspecte ale viitorului rămân necunoscute, curiozitatea umană și dorința de explorare a misterelor existenței continuă să inspire atât oamenii de știință, cât și pe cei care caută înțelepciune spirituală.

În cele din urmă, numai timpul va dezvălui dacă interpretarea lui Newton va avea vreo rezonanță reală cu evenimentele viitoare. Până atunci, predicția lui rămâne un subiect fascinant de reflecție despre intersecția dintre știință, credință și destinul umanității.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: