Redactia.ro
Home » Știri » S-a decis unde pleacă Ionuț Radu după Euro

S-a decis unde pleacă Ionuț Radu după Euro

S-a decis unde pleacă Ionuț Radu după Euro

Transferul portarului Naționalei U21 era o chestiune de zile, dar evoluția bună de la Campionatul European a grăbit transferul. Astfel, presa din Italia anunță că, s-a decis unde pleacă Ionuț Radu după Euro. Golkeeperul a fost răscumpărat de Inter Milano. Gazzetta dello Sport susține că marți, șefii lui Genoa au avut o întâlnire cu reprezentanții lui Inter și au căzut de acord în privința viitorului portarului.

Cât e clauza de răscumpărare

Oficialii lui Inter vor achita 15 milioane de euro, clauza de răscumpărare, însă Ionuț Andrei Radu va juca și sezonul următor la Genoa pentru a avea continuitate, dar doar sub formă de împrumut. Cei de la Inter au decis să facă această mișcare acum deoarece cota sa este în creștere, ajungând în acest moment la 18 milioane de euro. Astfel, portarul României are postul de titular asigurat în Italia, dar echipa sa nu este la fel de liniștită. Obiectuvul pentru noul sezon este salvarea de la retrogradare. Românul a ajuns la Genoa sezonul trecut însă a avut o clauza special de răscumpărare în contract. Înțelegerea dintre căpitanul Naționalei U 21 și Inter este valabilă până în 2024. Ionuț Andrei Radu a jucat 33 de meciuri în Serie A.

“Radu este favorit să-i ia locul lui Handanovic la Inter. Viitorul lui este pe mâini bune ”, scriu jurnaliștii de la Gazzetta dello Sport.

Citește și: Simona Halep în sferturi la Eastbourne

Căpitanul a aflat vestea chiar înaintea meciului crucial de astăzi cu Germania din semifinalele Campionatului European. La meci se estimează că elevii lui Mirel Rădoi vor fi susținuți de aproape 20.000 de fani. Până miercuri se vânduseră 18.000 de bilete iar cererea era in continuare mare. Un bilet la meci costă doar 5 euro.

Program Euro 2019
Semifinale, joi, 27 iunie
ROMÂNIA – Germania 19.00 – Bologna
Spania – Franța 22.00
Finala, 30 iunie, ora 21.45 – Stadio Dacia Arena – Udinese

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini