Redactia.ro
Home » ADEVARUL » S-a pozat la volan și acum îl caută autoritățile! Ce făcuse, de fapt, șoferul

S-a pozat la volan și acum îl caută autoritățile! Ce făcuse, de fapt, șoferul

GALERIE FOTO (2) s-a pozat la volan

Imprudența se plătește, iar acest șofer a aflat asta pe „buzunarul lui”. S-a pozat la volan, apoi s-a trezit cu autoritățile pe urmele lui. Ce au văzut polițiștii în ochelarii individului și de ce era atât de grav ce se petrecuse?

S-a pozat la volan, apoi a plătit

Tot mai mulți șoferi își distrag atenția de la volan folosind telefonul mobil. Iar asta este interzis prin legilatura actuală, în orice țară europeană. Fie că-ți faci un selfie, fie că răspunzi unui apel, autoritățile te scot bun de plată dacă te văd. Iar asta i s-a întâmplat unui bărbat din Marea Britanie, recent.

Individul și-a făcut un selfie, inconștient, în timp ce conducea, apoi l-a urcat pe rețelele de socializare. Fără să-și dea seama, în ochelarii pe care îi purta s-a putut vedea că el șofa în acel timp. Un motiv bine întemeiat pentru ca poliția să fie pe urmele lui și să-i aplice o amendă mai mult decât usturătoare.

Cum s-au sesizat autoritățile?

Bărbatul postase imaginea pe Twitter, alături de un mesaj inedit. „Este ultima seară ca bărbat singur. De mâine o să fiu bărbat însurat. Mi-e cam frică” a scris bărbatul pe Twitter, potrivit metro.co.uk.

Mesajele lăsate de polițiști

Un polițist a văzut imaginea postată de el și i-a replicat. „Te rog să ne contactezi ca să-ți trimitem cadoul de nuntă”, i-au scris polițiștii. Mai exact, pentru imprudența sa, acesta se va alege cu o amendă de 200 de lire sterline și șase puncte amendă. Tânărul și-a șters imediat contul de Twitter. Prea târziu, însă. Poliția e deja pe urmele lui, căci acesta i-a dezvăluit identitatea și logodnicei sale.