Redactia.ro
Home » Monden » S-au aflat câștigătorii Te cunosc de undeva, sezonul 19. Ei vor încasa marele premiu de 15.000 de euro

S-au aflat câștigătorii Te cunosc de undeva, sezonul 19. Ei vor încasa marele premiu de 15.000 de euro

GALERIE FOTO (7)

Deși mai sunt câteva ediții până la finala Te cunosc de undeva, Antena 1 a „scăpat” din nou informațiile legate de echipa câștigătoare. Cei doi concurenți au uimit pe toată lumea de-a lungul acestui sezon, iar în ultima ediție au dat tot ce au avut mai bun pentru a demonstra că merită marele trofeu.

La Antena 1 a avut loc o scurgere de informații, motiv pentru care s-a aflat în avans cine este echipa care va primi premiul de 15.000 de euro în sezonul 19. Acest lucru s-a întâmplat la numai câteva zile după ce au apărut informații legate de câștigătorul acestui sezon al emisiunii culinare Chefi la cuțite (vezi mai multe aici).

Cine a câștigat sezonul 19 de la Te cunosc de undeva

De departe una dintre cele mai adresate întrebări ale celor care urmăresc cu interes emisiunea difuzată pen antena 1 este legată de câștigătorii sezonului cu numărul 19. Echipele sunt din ce în ce mai bune de la o ediție la alta, tocmai de aceea este destul de greu să ne dăm seama cine ar putea ridica marele premiu.

Totuși, recent a fost filmată marea finală, iar Antena 1 a „scăpat” informația cheie, după cum relatează Cancan. Se pare că WRS și Emilian vor scrie istorie din nou și vor fi declarați pentru a doua oară consecutivi „regii transformărilor”. Într-un fel sau altul telespectatorii se așteptau la un astfel de rezultat, deoarece cei doi au reușit să intre foarte bine în pielea personajelor.

Cine sunt echipele finaliste ale sezonului 19

Echipele care au intrat în marea finală au făcut un show extrem de-a lungul edițiilor care au fost difuzate până acum. În urma punctajului, cei care au intrat în cursa pentru titulatura de „regi ai celui mai nou sezon TCDU” sunt Emilian și WRS, (cei care au fost marii câștigători ai sezonului precedent), Nicole Cherry și Juno, Radu Țibulcă și CRBL, dar și Adda și Radu Bucălae.

Ruleta s-a jucat cu cele patru echipe, motiv pentru care nivelul de dificultate a fost destul de mare. WRS și Emilian au avut de interpretat melodia They Don’t Care About Us, cântată de Michael Jackson. În același timp, Nicole Cherry și Juno s-au distrat de minune cu piesa Umbrella, de Rihanna și Jay-Z.

Nici Adda și radu Bucălae nu au scăpat de ruleta jucăușă care le-a oferit un personaj destul de greu și cunoscut de majoritatea adolescenților. Este vorba despre Harry Styles, cu melodia As It Was. În cele din urmă, CRBL și Rau Țibulcă și-au făcut apariția pe scena Te cunosc de undeva interpretând piesa lui Eminem – The Real Slim Shady.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: