Redactia.ro
Home » Știri » Scandal pe averea lui Mihai Șora! Cui i-a lăsat un milion de euro prin testament

Scandal pe averea lui Mihai Șora! Cui i-a lăsat un milion de euro prin testament

Scandal pe averea lui Mihai Șora! Cui i-a lăsat un milion de euro prin testament

Scandal pe averea lui Mihai Șora! Iată cui i-a lăsat un milion de euro prin testament!

Scandal pe averea lui Mihai Șora

În familia lui Șora ar putea începe războiul pe avere, asta pentru că filosoful lasă în urma sa o avere impresionantă în valoare de un milion de euro, conform România TV. Averea acestuia ar fi compusă din obiecte de artă, la care se pare că fii săi ar avea pretenție, în special Tom Șora care susține că tatăl său a fost manipulat să-i lase totul soției lui, Luiza Palanciuc, printr-un testament. Diferența de vârstă dintre cei doi era de 56 de ani.

Mihai Șora a avut trei copii, cu prima lui soție care a decedat tragic în anul 2011. Aceștia s-au stabilit peste hotare.

Din nefericire, Mihai Șora și-a pierdut un fiu în 2021, pe Andrei.

Filosoful avea și o fiică, pe Sanda Șora care din păcate nu a putut fi prezentă la înmormântare acestuia, deoarece suferă de probleme grave de sănătate.

La ceremonia de rămas bun din Biserica Albă, fiul răposatului filozof, Tom Șora, cunoscut compozitor din München, a ținut un discurs, susținând că relația dintre el și tatăl său a fost blocată ani de zile, potrivit sursei citate.

Căsniciile filosofului Mihai Șora

Prima soție a lui Mihai Șora, faimoasa scriitoare, Mariana Șora, a părăsit România la sfârșitul anilor ’70 și a decedat în München, Germania, în anul 2011, la vârsta de 94 de ani. Mihai Șora avea trei copii din căsnicia cu Mariana Șora: Alexandra, Andrei și Tom.

Mihai Șora s-a recăsătorit la data de 19 iulie 2014, la vârsta de 98 de ani, cu scriitoarea de poezii Luiza Palanciuc-Șora. Relația celor doi i-a șocat pe toți , deoarece diferența de vârstă dintre ei era de 56 de ani, însă dragostea lor a fost nemărginită.

Filozoful Mihai Șora, înmormântat cu onoruri militare la Cimitirul Bellu

Filosoful și eseistul Mihai Șora, născut pe 7 noiembrie 1916, a murit la venerabila vârstă de 106 ani în data de 25 februarie. Acesta a fost înmormântat cu onoruri militare la Cimitirul Bellu.

Mihai Șora a fost considerat unul dintre cei mai importanți oameni de cultură din țara noastră. Moartea acestuia a adus multă suferință în sufletele românilor, dar mai ales soției lui, Luiza Palanciuc

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: