Redactia.ro
Home » TV » Scene intime la Survivor România! Grațiela Duban mângâieri interzise cu fotbalistul Mihai Onicaș

Scene intime la Survivor România! Grațiela Duban mângâieri interzise cu fotbalistul Mihai Onicaș

GALERIE FOTO (3) Scene intime la Survivor România! Grațiela Duban mângâieri interzise cu fotbalistul Mihai Onicaș

Scene intime la Survivor România! Grațiela Duban mângâieri interzise cu fotbalistul Mihai Onicaș. Premiera reality show-ului Survivor România a fost presărată cu lucruri care mai de care inedite, scandal, dar și situații în care concurenții au fost prea apropiați.

Scene intime la Survivor România! Grațiela Duban mângâieri interzise cu fotbalistul Mihai Onicaș

Ediția de duminică a reality show-ului Survivor România a adus în prim plan o scenă cel puțin interesantă. Grațiela Duban și fotbalistul Mihai Onicaș au avut câteva momente de tandrețe. Faimoșii au făcut echipă la o probă destul de dificilă, iar după ce au învins și-au adus un punct echipei, au sărbători puțin cam ciudat.

Mai concret, soția lui Andrei Duban l-a îmbrățișat puternic pe fostul mijlocaș al Stelei și chiar s-a așezat pe piciorul lui, iar toate acestea au avut loc în văzul tuturor colegilor de echipă.

Motivul pentru care cei doi au acționat în modul acesta, este cu siguranță bucuria extrem de mare pentru că au reușit să câștige, având în vedere că echipa faimoșilor nu era tocmai într-o situație bună.

„Survivor România” 18 ianuarie 2020. Primul scandal între echipa Faimoșilor și echipa Războinicilor

Duminică, 18 ianuarie a avut loc premiera reality show-ului Survivor România 2020, difuzat pe Kanald. În aceeași zi a avut loc si primul conflict între faimoasa Cristina Șișcanu și războinicul Andi. Totul a pornit de la Augustin Viziru, care a avut un schimb de replici înainte de a concura împotriva lui Andi. Faimosul i-a spus concurentului Andi că avea să-l învingă dar, acesta a fost învins și a fost și accidentat la gamba stângă.

Faimosul s-a întins pe jos și a strigat de durere, imediat după ce a încheiat un meci. Se pare ca acesta s-a accidentat destul de grav la piciorul stâng. Augustin Viziru a primit imediat îngrijiri medicale.

În urmă cu trei ani, când participa la ”Ferma Vedetelor” și-a tăiat mâna cu un topor. Atunci și-a secționat patru tendoane, spre marea disperare a colegilor și a telespectatorilor, fiind operat de urgență.

Citeste si:Bancul zilei 20 ianuarie 2020 – Doctore, ce mă fac cu nevastă-mea?

Loading...