Redactia.ro
Home » Homepage » Scrisoarea șocantă primită de mama Luizei Melencu: ”Va veni acasă”

Scrisoarea șocantă primită de mama Luizei Melencu: ”Va veni acasă”

GALERIE FOTO (3) Scrisoarea șocantă primită de mama Luizei Melencu

De câteva luni, familia Melencu trăiește într-o agonie continuă. Lipsa informațiilor despre fiica lor din partea autorităților întârzie să apară, așa că se agață de orice veste primită din exterior. Recent, mama Luizei Melencu a primit o scrisoare cutremurătoare, prin care i se transmitea că fata e în viață și că urmează să vină acasă.

Scrisoarea șocantă primită de mama Luizei Melencu

Femeia e disperată, mai cu seamă că există voci care-i spun că fiica ei e în viață. Un bărbat care se află în spatele gratiilor i-a transmis acesteia că Luiza Melencu se va întoarce acasă. „Am curaj să garantez cu viața mea că Luiza nu e moartă. Eu sunt la pușcărie și sunt din Caracal”, scrie bărbatul, conform antena3.ro.

Scrisoarea șocantă primită de mama Luizei Melencu

Bărbatul susține că a făcut parte din anturajul lui Dincă și că știe cum operează acesta. ”„Eu am avut o prietenie mai depărtată cu el (Gheorghe Dincă -n.red.). Îi mai vindeam cabluri de cupru și bormașini. M-am dus pe la el prin curte, o știu și pe fata lui Daniela. Ultima dată am fost în 2014 pe acolo. Vă rog din inimă nu mă băgați pe mine în acest incident că nu vreau să fiu luat pe la DIICOT, dar așteptați că Luiza va veni acasă”, a mai scris el.

Luiza Melencu dispărută din aprilie

Amintim că Luiza este presupusa prima victimă a lui Gheorghe Dincă. Criminalul a recunoscut că a ucis-o pe fata de 18 ani în luna aprilie a acestui an. Totuși, declarațiile lui sunt puțin contradictorii.

El nu știe cum o cheamă pe aceasta, însă o identifică drept fata care purta bijuterii voluminoase. Totuși, familia spune că acesta nu e stilul Luizei și că adolescenta n-a purtat niciodată accesorii supradimensionate. Lucru confirmat și de imaginile obținute de pe camerele de luat vedere din ziua răpirii.

Citește și Iubitul Luizei, declarații inedite: ”O suna un număr privat la 2-3 noaptea”

Loading...