Redactia.ro

Se dau bani! Românii pot primi până la 200.000 de euro

Aproximativ un milion de pensionari nu și-au primit banii: „Mai am trei lei în portofel”

Se dau bani! Românii pot beneficia de sume cuprinse între 25.000 și 200.000 de euro din fondurile europene, dacă respectă anumite condiții. Iată, așadar, ce condiții trebuie să urmezi dacă vrei să intri în posesia acestor sume!

Se dau bani!

Cei care dețin microinterprinderi ori firme mici și mijlocii (IMM-uri) sunt eligibili, în această perioadă, pentru fonduri europene. Una dintre condiții este ca proiectele supuse să fie în domenii ca tehnologia informației (IT), energie sau sănătate, printr-o linie de finanțare aflată încă în pregătire la Ministerul Lucrărilor Publice.

Este vorba despre Programul Operațional Regional (POR) 2014-2020, Axa 1-”Promovarea transferului tehnologic”, Prioritatea de investiție 1.1, C – IMM sau IMM în parteneriat cu entitățile de inovare si transfer tehnologic (ITT) pentru investiții de transfer tehnologic, potrivit cancan.ro, citând bugetul.ro.

Care e suma completă disponibilă pentru 2020?

În ianuarie 2020, o propunere de ghid al solicitantului a fost pus în consultare la Ministerul Lucrărilor Publice, urmând a fi decisă forma finală și apoi deschiderea apelului de proiecte în sistemul electronic MySMIS 2020.

Potrivit cancan.ro, pentru acest viitor proiect ar fi de 28.808.150 euro, din care firmele vor putea primi fonduri de câte 25.000-200.000 de euro fiecare, pentru investiții eligibile. Totuși, beneficiarii vor fi nevoiți să asigure o cofinanciare de cel puțin 10% din cheltuielile eligibile.

Citește și Anunț UAT! Se dau bani pentru încălzirea centralizată. Ce trebuie să faci

Loading...