Redactia.ro
Home » Monden » Shakira iubește din nou. Cine este bărbatul care a făcut-o să-l uite pe Pique

Shakira iubește din nou. Cine este bărbatul care a făcut-o să-l uite pe Pique

shakira si pique

Separarea dintre Pique și Shakira a avut loc în vara anului trecut și se pare că artista a reușit să lase trecutul în urmă și iubește din nou. Conform presei internaționale, solista formează un cuplu de aproximativ patru luni cu un bărbat misterios, care locuiește în Miami, Statele Unite ale Americii.

Shakira are un nou iubit. Cu cine l-a înlocuit pe Pique

În ciuda faptului că toți credeau că Shakira suferă enorm din pricina despărțirii de Pique, ținând cont că a lansat o melodie în care îl atacă cât se poate de direct pe fostul partener de viață, iată că realitatea este complet diferită de ce ne-am imaginat. Conform publicațiilor de peste Ocean, Shakira iubește din nou. Este vorba despre un bărbat misterios din Miami, Statele Unite ale Americii, acesta fiind și motivul pentru care solista ar urma să se mute în Statele Unite la începutul lunii aprilie.

Pique nu a oferit declarații prea multe despre despărțirea de Shakira, însă recent a scris pe contul personal de Instagram un mesaj care exprimă clar poziția pe care o are acesta în raport cu separarea care a ținut prima pagină a ziarelor.

„În continuare, fac doar ce vreau! Vreau să fiu fidel doar principiilor mele. Nu am vrut să dau bani ca să îmi spăl imaginea. Au fost schimbări în viața mea. Important e că am reușit să rămân fericit. Fiecare părinte are datoria să își protejeze copiii, iar asta se aplică și în cazul meu.”, a fost mesajul lui Pique.

Zvonurile despărțirii dintre Shakira și Pique circulau de multă vreme în presa internațională, însă abia în luna iunie 2022 Shakira a confirmat despărțirea de fotbalist și a solicitat discreția presei în tratarea acestui subiect delicat.

De ce nu a dorit Shakira să se căsătorească cu Pique

Artista și Pique au trăit o poveste frumoasă de iubire timp de 12 ani, iar diferența de 10 ani nu a fost un impediment în calea iubirii lor. Shakira și Pique au doi copii împreună: Milan, născut în anul 2013 și Sasha, care a venit pe lume în anul 2015. Deși au fost împreună atât de mult timp, cei doi nu au ajuns niciodată în fața altarului, iar cea care este răspunzătoare pentru asta ar fi chiar Shakira.

Solista dezvăluia motivul pentru care nu dorea să se căsătorescă cu bărbatul alături de care forma un cuplu. „Ideea de căsătorie mă sperie. Nu vreau să înceteze să mă vadă drept iubita lui. Este precum acel fruct interzis, prefer să îl mențin atent și să creadă că totul este posibil în funcție de comportamentul său”, mărturisea artista.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini