Redactia.ro
Home » Monden » Shannen Doherty a dat fanilor cea mai neagră veste: Cancerul a ajuns la creier, iar viața ei atârnă de un fir de ață

Shannen Doherty a dat fanilor cea mai neagră veste: Cancerul a ajuns la creier, iar viața ei atârnă de un fir de ață

shannen

Shannen Doherty, în vârstă de 52 de ani, se confruntă cu probleme grave de sănătate, iar acum a oferit fanilor o veste nespus de tristă. Se pare că boala necruțătoare de care suferă a recidivat și a început să-i afecteze creierul. Actrița încearcă să-și mențină optimismul, deși cancerul se alfă într-un stadiu terminal, iar zilele îi sunt numărate.

Cancerul a recidivat. Actrița Shannen Doherty se luptă pentru propria viață

Într-o postare emoţionantă pe Instagram, Doherty a împărtăşit un videoclip cu ea primind tratament cu radiaţii, şi a scris că o radiografie pe care a făcut-o la începutul lunii ianuarie, a arătat faptul că cancerul a metastazat în zona creierului.

Actriţa în vârstă de 52 de ani, cunoscută pentru rolurile din seriale de televiziune precum „Charmed” şi „Beverly Hills, 90210”, a scris câteva cuvinte care au atras mii de cuvinte de încurajare din partea fanilor: „Frica mea este evidentă. Sunt extrem de claustrofobă şi s-au întâmplat multe în viaţa mea. Dar acea frică… Tulburările… Aşa poate arăta cancerul”.

Shannen Doherty a fost diagnosticată în anul 2015 cu cancer la sân

În 2015, actrița a primit pentru prima dată diagnosticul de cancer de sân și a trecut printr-o intervenție chirurgicală de mastectomie, urmată de chimioterapie și radioterapie. În 2017, a anunțat că boala a intrat în remisie, dar, după trei ani, a dezvăluit că a fost diagnosticată cu cancer de sân în stadiu terminal.

Doherty a folosit rețelele de socializare pentru a-și împărtăși experiențele legate de diversele diagnostice și tratamente, inclusiv o fotografie în care apărea fără păr și cu sângerări nazale. Scopul ei a fost de a spori gradul de conștientizare și a încuraja oamenii să efectueze mamografii, să facă controale regulate și să depășească frica pentru a se confrunta cu orice obstacol pe care viața le scoate în calea lor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: