Redactia.ro
Home » Stil de viață » Și-a urmărit soția și a avut un șoc. Ce făcea femeia când nu știa că e văzută

Și-a urmărit soția și a avut un șoc. Ce făcea femeia când nu știa că e văzută

GALERIE FOTO (2)Și-a urmărit soția și a avut un șoc. Ce făcea femeia când nu știa că e văzută

A sesizat că soția lui și-a schimbat comportamentul în ultimele luni, așa că a intuit că se întâmplă ceva cu ea. Cu toate acestea, nici prin cap nu i-a trecut ce avea să descopere în ziua în care a urmărit-o. Bărbatul a fost cât pe ce să ajungă la pușcăria din cauza secretului aflat. Ce s-a întâmplat, de fapt.

Și-a urmărit soția și a avut un șoc

Sean Donis, un bărbat de 37 de ani, din Rockland County, a observat că soția lui și-a schimbat comportamentul față de el în ultimele luni, așa că a decis să încerce să afle ce se întâmplă cu ea. Avea mari bănuieli că este înșelat, mai ales că aceasta era total dezinterasată de orice intimidate cu el, așa că a luat hotărârea de a o urmări.

Într-o zi pe când femeia știa că soțul ei este la serviciu, aceasta a părăsit reședința familiei spre o locație necunoscută. Sean a folosit aplicația „Find my iPhone” și așa a putut vedea locația în timp real a soției sale. După minute bune de urmărire, Nancy a oprit în dreptul unei case somptuoase și a intrat în ea. La câteva minute distanță, bărbatul a urmat-o și a pătruns în locuință.

Era cât pe ce să ajungă în închisoare

Mare i-a fost uimirea să descopere că reședința respectivă îi aparținea șefului soției sale. Fără să stea pe gânduri, și-a scos telefonul din buzunar și a început să filmeze prin casă, până și-a găsit soția în pat cu șeful ei. Reacția celor doi a fost una pe măsură, iar Sean a sfârșit prin a fi arestat pentru că a intrat prin efracție. Din fericire pentru el, soția lui nu a depus plângere împotriva lui, iar amantul a fost convins să renunțe la plângere.

Cu toate acestea, bărbatul înșelat a ajuns în fața unui judecător și a fost nevoit să-și justifice fapta. Instanța a hotărât că în lipsa plângerilor, bărbatul să fie eliberat de sub custodia poliției. A doua zi, femeia a declarat că se bucură că bărbatul nu a fost închis. „Mă bucur că nu a ajuns la închisoare. Avem un copil împreună. Nu vreau ca tatăl copilului meu să meargă la închisoare pentru ceva atât de stupid. (…) Toți am avut de suferit. Mă bucur că s-a încheiat așa.”, spune Nancy Donis, soția infidelă.

Și-a urmărit soția și a avut un șoc. Ce făcea femeia când nu știa că e văzută
Și-a urmărit soția și a avut un șoc. Ce făcea femeia când nu știa că e văzută

Aparent, la momentul înșelatului, cei doi soți erau despărțiți, dar locuiau încă împreună și nu era discutat un eventual divorț. După toate cele întâmplate, cei doi soți au divorțat.