Redactia.ro
Home » Monden » Simona Gherghe a ajuns pe mâna medicilor. Ce s-a întâmplat cu prezentatoarea tv

Simona Gherghe a ajuns pe mâna medicilor. Ce s-a întâmplat cu prezentatoarea tv

Simona Gherghe Simona Gherghe, jignită pe rețelele de socializarea ajuns pe mâna medicilor

Simona Gherghe a ajuns pe mâna medicilor. Prezentatoarea TV a mers în Dubai cu familia ei, dar s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate. Vedeta a ajuns pe mâna medicilor. Ce se întâmplă cu Simona Gherghe?

Simona Gherghe a ajuns pe mâna medicilor. Ce s-a întâmplat cu prezentatoarea tv

Simona Gherghe și-a luat familia și au plecat în vacanță în Dubai. Prezentatoarea TV s-a distrat de minune alături de soțul și copiii ei. Cu toate astea, vedeta tv nu a scăpat de probleme. Blondina a avut probleme de sănătate și a ajuns pe mâna medicilor, aceasta confruntându-se cu stări de amețeală și greață. Ulterior a aflat că are anemie, dar și otoliți, din cauza cărora a avut stările respective.

Simona s-a îngrijorat, dar după ce a aflat diagnosticul s-a liniștit. Simona a povestit totul pe rețelele de socializare. Experiența neplăcută s-a petecut în Dubai. ” Totul a început în vacanță când m-am trezit cu o amețeală foarte puternică, nu mi s-a întâmplat niciodată, eu sunt anemică de când mă știu și sunt cumva obișnuită cu amețeala, dar așa ceva nu mi s-a niciodată. Eu sunt anemică de când mă știu și cumva obișnuită cu amețeala, dar așa ceva nu am experimentat niciodată.

Practic nu puteam să mă țin pe picioare, nu puteam să-mi mențin echilibrul. Aveam senzație de vomă de la amețeală, de dimineață am chemat medicul hotelului. Mi-a făcut o perfuzie pentru amețeală, mi-au făcut analize de sânge. Până m-am întors în țară au continuat aceste senzații de amețeli, am vorbit cu medicii și m-au trimis la ORL, pentru că mi-au spus că este foarte posibil să aibă treabă cu urechea. Otoliți, asta a fost problema și dacă se deplasează îți dau stările astea de vomă și amețeli”, a dezvăluit moderatoarea de televiziune.

Simona Gherghe se pregătește pentru premiera sezonului 5, Mireasa

Simona Gherghe va reveni la Antena 1 cu noul sezon al emisiunii Mireasa. Reality show-ul va aduce în centrul atenției povești de dragoste, întâmplări spectaculoase, dar și emoții și multe provocări. Sezonul 5 Mireasa o va aduce pe Simona Gherghe și pe noii concurenți în fața telespectatorilor pe 22 ianuarie. O nouă serie de tineri, însoțiți de cele mai importante persoane din viața lor, vor porni într-o aventură de zile mari. Prezentatoarea tv este entuziasmată să revină pe micile ecrane și să fie martoră a multor povesti de dragoste. “Abia aştept să-i cunosc pe curajoşii care vor intra în casa Mireasa, în cel de-al cincilea sezon al iubirii. Am emoţii, sunt sentimentele fiecărui început şi mi-e dor şi de telespectatorii fideli ai emisiunii, care ne-au ajutat să avem audienţe record, sezoanele trecute. Aşadar, ne vedem pe 22 ianuarie, începând cu ora 13:30, la Antena 1!”, a declarat Simona Gherghe.

Sezonul 4 al emisiunii Mireasa a fost câștigat de cuplul format din Petrică și Ella, iar în finală s-au căsătorit trei cupluri. Alături de câștigătorii emisiunii, și-au unit destinele Alex și Ana și Ion și Raluca. Ella și Petrică au plecat acasă cu marele premiu de 40.000 de euro. Cei doi s-au mutat în Maramureș, la Petrică.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro
Etichete: