Redactia.ro
Home » Sport » Simona Halep, decizie șocantă în privința carierei sportive. Ce a hotărât aceasta la doar 3 zile de la nuntă

Simona Halep, decizie șocantă în privința carierei sportive. Ce a hotărât aceasta la doar 3 zile de la nuntă

Simona Halep, decizie șocantă în privința carierei sportive. Ce a hotărât aceasta la doar 3 zile de la nuntă

Simona Halep și Toni Iuruc s-au căsătorit pe 15 septembrie. Cei doi și-au oficializat relația de 2 ani pe care o avea împreună, iar acum, celebra jucătoare de tenis a luat o decizie șocantă. Ce se va întâmpla cu cariera ei?

Simona Halep, decizie șocantă în privința carierei sportive. Ce a hotărât aceasta la doar 3 zile de la nuntă

Simona Halep și Toni Iuruc s-au căsătorit. Cei doi sunt de câteva zile soț și soție, iar acest lucru a făcut-o cea mai fericită pe jucătoarea noastră de tenis. Se pare că acum, Simona este împlinită pe toate planurile, însă oamenii sunt curioși cât timp va mai pune sportiva tenisul pe primul loc.

La doar 3 zile de la nuntă, Simona Halep a declarat că vrea să mai joace încă 2-3 ani, deoarece consideră că poate evolua încă la nivel înalt. Sportiva noastră a menționat că şi-ar dori să ajungă din nou în top 10 WTA.

”Mai vreau să joc doi-trei ani… trei ani cu puţin noroc. Să vedem cum o să fiu cu accidentările, îmi doresc tare mult să mai ajung în top 10, nu ştiu dacă se va mai întâmpla. Fac ce pot, de acum încolo ceea ce va veni este un bonus. Îmi place mult tenisul şi cred că pot să mai joc la nivel înalt. Anul viitor va fi un program încărcat, dar voi fi sută la sută pentru tenis. Anul acesta a fost greu din cauza accidentărilor, dar sper că anul viitor o să fiu sănătoasă şi o să joc tot ce îmi propun”, a declarat Simona Halep.

Simona Halep va evolua la Transylvania Open

Simona Halep, numărul 11 mondial, susține că are emoţii gândindu-se la turneul Transylvania Open acolo unde va juca din nou în faţa fanilor români.

”Am emoţii să joc din nou în faţa fanilor români la Cluj, mă tot gândesc la acest turneu. Totodată îmi va face bine pentru că acolo voi avea o susţinere foarte bună, iar eu sunt pe un fond de încredere nu foarte ridicat după acea accidentare. Dar cu meciuri mai multe eu sper să îmi revin la nivelul la care am fost. Am ales să joc la Indian Wells pentru că este ‘mandatory’, încă sunt acolo pe tablou, la Moscova pentru că am câştigat acolo şi am avut un sentiment plăcut să joc acolo tot timpul, iar la Cluj (n.r. – Transylvania Open) am ales să joc pentru că îmi place Clujul. E un turneu la noi în ţară, sunt oameni frumoşi care mereu mă aşteaptă cu plăcere şi mă fac să mă simt bine”, a explicat ea.

Transylvania Open se va juca la Cluj-Napoca, în intervalul 25 octombrie – 31 octombrie. ”US Open m-a ajutat foarte mult să îmi revină încrederea şi plăcerea de a fi pe teren. Pentru că în vară pe teren a fost un chin din cauza durerilor şi a tot ce s-a întâmplat. Nu credeam că voi fi aptă să joc atâtea meciuri la US Open. Dar acele meciuri mi-au dat un ‘boost’ foarte important şi sunt bucuroasă că pot face faţă la acel nivel, chiar dacă am luat câteva luni de pauză”, a adăugat ea.

Etichete: