Redactia.ro
Home » Monden » Sorana Darclee a făcut primele declarații despre sarcină! Fosta membră a trupei A.S.I.A vrea să fie o mamă model

Sorana Darclee a făcut primele declarații despre sarcină! Fosta membră a trupei A.S.I.A vrea să fie o mamă model

Sorana Darclee a făcut primele declarații despre sarcină! Fosta membră a trupei A.S.I.A vrea să fie o mamă model

Sorana Darclee a făcut primele declarații despre sarcină! Fosta membră a trupei A.S.I.A vrea să fie un părinte model, din acest motiv amână puțin marele eveniment.

Sorana Darclee a făcut primele declarații despre sarcină

Sorana Darclee nu mai are nevoie de nicio prezentare! Artista este un nume cunoscut în industria muzicală, fiind foarte cunocută de pe vremea când era membra trupei A.S.I.A, alături de colegele sale. De-a lungul timpului s-a remarcat prin talentul său, dar și prin firea carismatică de care a dat dovadă.

Recent, aceasta a vorbit despre o posibilă sarcină la care se gândește de ceva vreme, însă spună că nu este momentul acum și că mai așteaptă marele eveniment, mai ales că, de curând, Sorana Darclee a declarat la Antena Stars că noul iubit este singurul bărbat cu care ar pleca chiar și pe Marte.

Sorana Darclee a făcut primele declarații despre sarcină! Cei doi se înțeleg foarte bine, iar cunoscuții așteaptă deja veștile mari din partea lor. Dacă lucrurile merg ca până acum, ne puteam aștepta ca Sorana să spună un în DA din toată înima în fața altarului și să aducă pe lume un copil superb, potrivit spynews.ro.

Sorana Darclee a explicat că deocamdată nu se gândesc să aibă copii, deși ambii își doresc acest lucru. Artista susține că vor face un copil sau doi doar atunci când timpul le va permite să fie părinți cu normă întreagă. Momentan, sunt foarte ancorați în viața profesională.

”Îmi doresc să devin mămică dacă aș avea și o clona care să se ocupe de asta. Îmi doresc, dar nu am cum în momentul ăsta. Am discutat (nr. despre copil) nu că vrem noi, dar suntem obligați să îi ascultăm pe ai noștri, familia, că toți vor o jucărie pe care să o iubească și să aibă grijă de ea. Dar noi suntem destul de rezervați în această privință, căci mai avem multe lucruri de făcut încontinuu și nu vreau să fiu părintele care își crește copilul cu o bonă, nu vreau să pierd momente speciale din viața copilului meu. Și din fericire nu sunt doar eu dubioasă cu copilul, ci este și Cosmin și atunci între noi nu există niciodată o discuție în contradictoriu. Există discuțiile în contradictoriu cu familia. Dar i-am zis mamei că până în 40 de ani nu am promis că-l fac. Dacă nu l-am făcut până în 40 ia-ți adio că nu-l mai fac. Dar mama vrea să-și prindă nepotul”, a spus Sorana la Antena Stars.

Sorana Darclee își dorește o fetiță

Sorana Darclee a făcut primele declarații despre sarcină! Chiar dacă nu dă vina pe timp, Sorona s-a gândit deja ce și-ar dori să fie, dacă ar fi cumba însărcinată.

Artista visează să devină mamă de fetiță, dar, în același timp, responsabilitatea de a crește o fată, spune ea, este foarte mare căci dezamăgirile în dragoste, pe care de altfel le-a cunoscut și ea, sunt greu de suportat și controlat, mai ales de părintele care-și vede copilul supărat și plângând.

”Cred că pregătit nu ești niciodată, mă gândesc că îți apar tot felul de frici și întrebări, intri într-o lume total necunoscută că auzi doar de la alții, dar experinta lor nu e și experieța ta, dar înveți. Aș avea o preferință, și anume să fie fată, că mi se pare mai simplu ca părinte să ai grijă de o fată, cred că e un pic mai ușor ca părinte, să o îmbracă, să îi faci codițe. să comunici cu ea, e mai delicată, nu ai mereu panica aceea că devine vreun super erou și vrea să sară în cap de pe ceva. Dar când crește devine mai greu că intervin alte lucruri pe care tu ca părinte nu le mai poți controla. Asta cu dezamăgirile, iubirile care se răsfrâng toate asupra părinților. I-am zis lui Cosmin că dacă va fi iubit îl duc la balet că nu știu ce o să fac cu el”, a mai adăugat fosta memebră a trupei A.S.I.A .