Redactia.ro
Home » Monden » Sorinel Puștiu își recunoaște vina! Cântărețul și-a înșelat soția: „De ce să vă mint?!”

Sorinel Puștiu își recunoaște vina! Cântărețul și-a înșelat soția: „De ce să vă mint?!”

GALERIE FOTO (2)

Sorinel Puștiu a mărturisit sincer că a greșit față de soția lui. Acesta a povestit cu sinceritate celor de la Antena Stars faptul că și-a înșelat soția. Artistul în vârstă de 45 de ani a recunoscut tot și e conștient că „și-a deranjat” familia cu aventurile lui.

Sorinel Puștiu „a căzut în păcat”

Artistul a fost întrebat la o emisiune dacă a picat vreodată în păcat și dacă și-a dezamăgit soția. Sorinel Puștiu a răspuns afirmativ și a recunoscut că și-a înșelat soția în trecut, dar că nu „l-a luat valul” atât de tare, încât să-și facă o altă familie:.

Sorinel Puștiu și-a înșelat soția

Celebrul Sorinel Puștiu a dat dovadă de sinceritate în cadrul interviului acodat pentru cei de la Antena Stars și a mărturisit că a călcat strâmb, dar că mereu a avut grijă de familia lui:

„Da (nr. am căzut în păcat)! De ce să vă mint?! La vârsta asta, trebuie să fii un om transparent. Mi s-a întâmplat, dar – cu scuze față de familia mea – nu am dat emoții familiei mele, nu i-am deranjat, n-am înstrăinat. Ca să fiu mai direct, n-am făcut copii sau altă familie cu altă femeie. M-a ferit bunul Dumnezeu. Nu m-a luat vedetismul de nas, să dau vina că m-a luat valul.”, a mărturisit Sorinel Puștiu, la Antena Stars.

Artistul a mai spus că acum și-a găsit pacea și liniștea sufletească și că speră că nu va mai claca.

Sorinel Puștiu s-a pozat cu Președintele Klaus Iohannis 

Președintele Klaus Iohannis se regăsește în câteva fotografii postate pe Facebook de manelistul Sorinel Puștiu, ambii aflați în vizită în Statele Unite:

„La ziua lui tatului meu, ii ceream parerea lui Mr. President Klaus Iohannis 🇹🇩🇹🇩🇹🇩 despre noua melodie ‘’ Daca simtea-ti ca sunt fraier, m-ati fii aruncat in aer ‘’ iar el mi-a raspuns cu un zambet … voi ce spune-ti de ideea melodiei ???”, a scris artistul într-o postare.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro
Etichete: