Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Soția a plecat de acasă, dar nu s-a mai întors. Unde era femeia?

Soția a plecat de acasă, dar nu s-a mai întors. Unde era femeia?

unde era sotia

Un om de afaceri a trecut prin coșmarul vieții lui după ce soția a dispărut de acasă. Aceasta îi spusese că pleacă la o plimbare, însă nu s-a mai întors nicicând acasă. În tot acest timp, bărbatul și-a făcut diverse scenarii, crezând-o răpită ori chiar moartă. Unde era soția, de fapt?

Unde era soția dată dispărută?

Soția unui afacerist italian a dispărut de acasă fără niciun cuvânt. Alertat că aceasta nu s-a întors acasă, Gianluca Cervara a anunțat autoritățile. Femeia, fostă Miss Ucraina, a fost dată dispărută câteva zile până când afaceristul a descoperit unde se afla soția sa.

Cervara a aflat în cel mai rău mod posibil că soția sa nu era răpită așa cum credea, ci doar se distra departe de casă. Pare-se, femeia plecase în New York cu primul avion… și nu era singură! Ea apăruse pe Instagram, într-o postare de-a altcuiva, cu un bărbat misterios.

Ce a replicat femeia

Confruntată de soțul său, Cervara a spus că a plecat voit de acasă pentru că soțul ei era abuziv. „M-a durut capul timp de o săptămână, dar lui nu i-a păsat de mine. În cele din urmă, m-am săturat să fiu închisă într-o colivie de aur”, a declarat aceasta conform DailyMail.

La rândul său, bilionarul este furios de fapta soției și vrea s-o dea în judecată. Acesta o acuză de abandonul conjugal, ceea ce contravine contractului prenupțial semnat în ziua nunții. Mai mult de atât, la momentul plecării, Cervara ar fi luat din seif suma de 7.000 de dolari, care aparțineau bărbatului.

Loading...