Redactia.ro
Home » Știri » Starea de sănătate a lui Viorel Lis s-a deteriorat: „Nu poate să vorbească mult timp”

Starea de sănătate a lui Viorel Lis s-a deteriorat: „Nu poate să vorbească mult timp”

Viorel Lis, fostul primar al Capitalei, trece prin clipe grele în acest moment. Fostul edil a rămas cu sechele în urma probelemelor de sănătate pe care le-a avut în ultimul timp. Situația fostului edil s-a agravat odată cu pandemia de coronavirus. Soția fostului primar, Oana Lis, a făcut dezvăluiri în legătură cu starea de sănătate a acestuia.

 

Oana Lis vorbește despre starea de sănătate a soțului

 

Vârsta își spune cuvântul în cadrul lui Viorel Lis. În urma problemelor de sănătate din ultimul timp, soția fostului edil declară că acesta nu poate să vorbească foarte mult timp.  Oana Lis a povestit că problemele de sănătate au apărut în timp. Viorel Lis a suferit mai multe atacuri cerebrale în trecut, ultimul având loc în 2019, potrivit fanatik.ro.

Așa explică Oana Lis și lipsa fostului edil din aparițiile televizate. Aceasta a declarat că în urma atacurilor cerebrale suferite, Vorel Lis nu mai poate să vorbească acum cursiv pentru o perioadă lungă, pentru că obosește și articulează greu cuvintele, mai scrie  sursa citată.

Lucrurile au venit progresiv. A avut mici atacuri cerebrale de-a lungul timpului. Ultimul a fost acum cam un an de zile. Au rămas anumite urmări. Viorel nu a mai apărut la televizor cam de un an de zile, pentru că nu poate să vorbească foarte mult timp”, a declarat Oana Lis în cadrul unei emisiuni tv. Potrivit spuselor soției fostului edil, acesta nu s-a mai putut interna în spital de teama de a nu se infecta cu COVID-19. Oana Lis confirmă că perioada actuală este una foartea grea pentru ea și soțul ei, chiar dacă acesta merge la particular. ”Ne-a fost teamă din cauza COVID-ului. Mergem la particular, dar și aici cu grijă.” Respirația este principala problemă cu care se confruntă fostul primar.

Pe de altă parte, Oana Lis a mai declarat că soțul său suferă și de depresie. ,,Din păcate, Viorel este diagnosticat cu depresie. Pe de o parte este normal având în vedere toate problemele medicale din ultimii ani. E normal să-ţi afecteze şi psihicul, ia şi pastile din acest punct de vedere ca să poată să doarmă, să stea liniştit şi eu îl ajut cu ce pot ca soţie psiholog.”

 

Cum are grijă Oana de soțul ei

 

Viorel Lis a început să aibă pierderi serioase de memorie în urmă cu câțiva ani, iar fiecare zi este  altfel, mai spune soția fostului primar. ,,Fiecare zi la noi e alta, e altfel, adică într-o zi te poți simți mai bine, se poate simți mai bine, în alta nu, dar eu sunt alături de el cu tot ce pot”.

Oana Lis i-a fost devotată partenerului de viață și a avut grijă că acesta are parte de îngrijirile necesare în toată această perioadă.

Relația dintre cei doi a avut parte de multe critici de-a lungul timpului dn cauza diferenței de vârstă de 35 de ani. n ciuda acestui lucru, cei doi formează unul dintre cele mai îndrăgite și longevive cupluri din showbiz-ul românesc. Fiind acuzată de-a lungul timpului de interese materiale, cei doi soți au mărturisit că nu au o situație financiară bună.

 

 

 

 

 

 

 

Loading...