Redactia.ro
Home » Stil de viață » Starul din „Sex and the city”, în cadre neflatante. Cum arată actrița de 57 de ani la plajă GALERIE FOTO

Starul din „Sex and the city”, în cadre neflatante. Cum arată actrița de 57 de ani la plajă GALERIE FOTO

GALERIE FOTO (7)

Pentru femei din întreaga lume, ea e un etalon al frumuseții. Mereu elegantă și flamboaiantă, Sarah Jessica Parker a fost surprinsă la plajă, zilele trecute, alături de soțul ei, Matthew Broderick. Cadrele nu sunt, însă, deloc flatante pentru actrița care a fost votată, odinioară, cea mai sexy din lume.

Cum arată Sarah Jessica Parker în costum de baie

Sezonul estival e în toi, așa că vedetele autohtone, dar și cele internaționale au luat cu asalt plajele din întreaga lume. Tot la plajă au surprins-o paparazzi și pe SJP, starul din „Sex and the city”, de altfel foarte „zgârcită” cu aparițiile ei.

Ea se afla pe plaja din apropierea casei sale din Brigehampton și era însoțită de partenerul ei de viață, Matthew Broderick. Fanii au fost surprinși s-o vadă într-o astfel de ipostază, dat fiind faptul că, rar, se afișează într-o ținută atât de sumară.

Și dacă e să vorbim despre ținută, actrița nu s-a dezis de stilistica flamboaiantă nici la plajă, ea purtând un costum de baie întreg, negru, în valoare de 445 de dolari, care i-a lăsat la vedere silueta silfidă.

De precizat ar fi și că silueta la cei 57 de ani e departe de cea pe care o promovează în pictorialele din revistele, unde pare „ca pictată”. În realitate, actrița are pielea lăsată și îmbătrânită, așa cum multe dintre doamnele în pragul celor 60 de ani o au.

GALERIE FOTO

Ce spune actrița despre îmbătrânire

De altfel, într-un interviu acordat luna trecută, SJP a spus că nu îi este teamă să îmbătrânească. „Nu mă gândesc la cum o să îmbătrânesc. Cred că asta e în mâinile Domnului. Dacă e să mă gândesc o fac din cauza meseriei pe care o am și din cauza celor care se gândesc la cum o să arăt eu peste ani. Nu înseamnă că neg că o să îmbătrânesc sau că trăiesc într-un univers fals, în eu rămân la fel peste ani. Mi-am muncit trupul atâția ani „pe scenă”. Am alergat și mi-am antrenat corpul timp de 40 de ani. Acum resimt asta. Pur și simplu nu mă mai focusez pe cum o să îmbătrânesc.”, a declarat actrița în vârstă de 57 de ani, mamă a trei copii.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro