Redactia.ro
Home » TV » Ștefan Bănică Jr. și Andreea Marin, show împreună? Emisiunea pe care ar putea s-o prezinte cei doi foști soți

Ștefan Bănică Jr. și Andreea Marin, show împreună? Emisiunea pe care ar putea s-o prezinte cei doi foști soți

GALERIE FOTO (2)

Deși puțini s-ar fi gândit că îi mai pot vedea vreodată împreună pe cei doi foști soți, un cuplu îndrăgit din lumea mondenă de altădată, iată că Ștefan Bănică Jr. și Andreea Marin s-ar putea reuni într-un show de senzație, în calitate de prezentatori!

Este informația bombă din lumea televiziunii! Și se pare că, indirect, informația ar fi pe jumătate confirmată chiar de Zâna Surprizelor, cea care a câștigat chiar anul trecut un show în care a fost jurizată de nimeni alta decât Mihaela Rădulescu!

Ștefan Bănică Jr. și Andreea Marin, show împreună? Emisiunea pe care ar putea s-o prezinte cei doi foști soți

Andreea Marin și Ștefan Bănică Jr. ar fi la masa negocierilor cu oficialii postului Antena 1 pentru o emisiune nouă pentru publicul din România. Este vorba despre show-ul Dancing on Ice – Vis în doi, potrivit Click.ro.

Se pare că Antena 1 deja ar fi cooptat în noul proiect Tv nume grele din showbiz. Dar cea mai mare surpriză pentru toți românii ar fi să revadă cuplul Andreea Marin și Ștefan Bănică Jr. , de această dată ca prezentatori!

Dezvăluirea vine la câteva zile după ce “Zâna Surprizelor”, fostă câștigătoare a show-ului Masked Singer de la Pro Tv, unde a apărut alături de Mihaela Rădulescu, o altă fostă din viața lui Ștefan Bănică Jr. , a dat un răspuns cu totul surprinzător!

Andreea Marin, răspuns surprinzător la întrebarea „Ai colabora cu Ştefan Bănică Jr.?”

Invitată la emisiunea Teo Show, Andreea Marin a trebuit să răspundă unor întrebări incomode sau să mănânce ceva dacă nu vrea. Întrebată cu ce persoană publică s-ar împăca, Zâna a răspuns cu diplomație că nu este certată cu nimeni şi e o fire tolerantă.

Atunci, Bursucu a întrebat-o dacă ar colabora cu fostul ei şot, Ştefan Bănică Jr, la o emisiune TV.  Iar Andreea Marin a avut un răspuns surprinzător.

„Nu am facut altceva decât să ne despărţim în viaţa privată, nu e nicio problemă să colaborăm. Teoretic, practic nu pot să spun. E mai bine uneori să rămânem cu teoria”, a spus Andreea Marin, despre fostul ei soţ, Ștefan Bănică Jr.

Și se pare că Antena 1 s-a gândit la mai multe variante de prezentatori pentru proiectul Tv Dancing on Ice, dacă pica negocierile cu Andreea Marin și Ștefan Bănică Jr.

S-ar duce discuții chiar și cu Iulia Vântur. De asemenea, este în schema și celebrul Dan Negru, cel care a adus succesul pentru mai multe proiecte Antena 1

Producătorii Dancing on Ice – Vis în doi sunt nevoiți să ia în calcul mai multe vedete pentru a garanta un show de excepție, așa cum și-l doresc. Pe Antena 1 a început deja difuzarea unui promo prin care telespectatorii sunt anunțați că emisiunea urmează să înceapă în curând.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro