Redactia.ro
Home » Monden » Ștefania, despre reacția părinților când i-au văzut tatuajele. Iubita lui Speak nu se aștepta la așa ceva!

Ștefania, despre reacția părinților când i-au văzut tatuajele. Iubita lui Speak nu se aștepta la așa ceva!

GALERIE FOTO (8) Ștefania, despre reacția părinților când i-au văzut tatuajele.

Ștefania, despre reacția părinților când i-au văzut tatuajele. Iubita lui Speak a devenit una dintre cele mai cunoscute vloggerițe din România, fiind considerată și cea mai sexy dansatoare din țară. Între timp, vedeta și-a descoperit talentul muzical, iar acum Ștefania lansează hit-uri de succes, care ajung foarte repede în topuri. Totodată, tânăra a ieșit în evidență și prin tatujele vizibile. Cum au reacționat părinții când au aflat de primul tatuaj?

Ștefania, despre reacția părinților când i-au văzut tatuajele. Iubita lui Speak nu se aștepta la așa ceva!

Ștefania, despre reacția părinților când i-au văzut tatuajele. Speak și iubita sa, Ștefania sunt unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi formează și o echipă minunată pe plan muzical, artistul fiind cel care a determinat-o pe Ștefania să-și facă o carieră în muzică. Melodiile sale au un real succes la scurt timp după ce sunt lansate. Pe lângă trupul său de zeiță, Ștefania atrage atenția și cu tatuajele sale vizibile. Vedeta a vorbit despre momentul când a decis să își facă toate tatuajele pe care le are, dar mai ales câți ani avea. Iubita lui Speak a spus și cum au reacționat părinții când i-au primul tatuaj Ștefaniei.

Artista a povestit pe rețelele de socializare cum au decurs primele minute după ce părinții săi au aflat că și-au făcut tatuaj. „Nu cred că am mai povestit asta. Părinții mei nu au fost e acord cu tatuajele absolut deloc. Eu voiam de la 14 ani să mp tatuez și încercam să îi conving să mă lase să îmi fac tatuaj când cresc sau chiar atunci, nu m-ar fi deranjat. La 16 spre 17 ani m-am dus cu niște prieteni sp-mi fac primul tatuaj. Mi-am pus în minte că nu le voi spune părinților absolut nimic. Când am ajuns acasă, ideea a durat fix 5 minute. M-am dus prima oară la tata și i-am arătat și am zis „Uite ce tare e”. I-a căzut fața, mama era în șoc.”, a spus Ștefania.

Ștefania și-a șocat părinții

Deși a încercat oarecum să-i pregătească pe părinții săi, surpriza făcută de fiica lor a fost una neașteptată, iar reacția lor a fost la fel de șocantă. Însă, după câteva minute, părerea celor doi părinți s-a schimbat, prin urmare, mama șatenei i-a spus că arată bine. „Mama din șoc a zis „Arată drăguț”, iar tata nu a vorbit 20 de minute cu mine, după care a spus „Da, îți stă bine cu tatuaj, dar să nu-ți mai faci. Ai mei au realizat ulterior că nu este doar o chestie trecătoare și că fiecare tatuaj pe care voiam să mi-l fac sau l-am făcut are o însemnătate pentru mine, așa că ulterior au fost de acord, dar mama mereu îmi spune „Nu te mai mâzgâli!”, a mai spus vedeta.

Ulterior, Ștefania nu s-a putut abține și și-a tatuat tot brațul, făcându-și și un mic tatuaj pe gât. Referitor la semnificația acestora, Ștefania a declarat că niciunul nu este făcut la întâmplare și fiecare are o însemnătate importantă pentru ea. În ceea ce privește relația cu Speak, șatena a reușit să-l facă pe artist să uite de despărțirea de Adelina Pestrițu, iar acum sunt pregătiți să facă pasul cel mare, după ce Speak a cerut-o în căsătorie pe Ștefania în timpul emisiunii Asia Express.