Redactia.ro
Home » Sport » Suferința neștiută cu care se luptă Cristi Chivu. Cu ce se luptă zi de zi fostul căpitan al echipei naționale

Suferința neștiută cu care se luptă Cristi Chivu. Cu ce se luptă zi de zi fostul căpitan al echipei naționale

Cristi Chivu

Cristi Chivu, unul dintre cei mai buni și cunoscuți fotbaliști din România a trăit printr-o perioadă foarte grea.

Fundașul României a suferit o accidentare care i-a curmat posibilitatea de a mai face sport de performanță.

Suferința neștiută cu care se luptă Cristi Chivu. Cu ce se luptă zi de zi fostul căpitan al echipei naționale

Cristi Chivu, în vârstă de 39 de ani a fost unul dintre cei mai buni fundași al echipei naționale de fotbal al României.

Acesta s-a făcut remarcat tot timpul prin profesionalism, dedicându-se total carierei. Din nefericire, un accident grav i-a stopat posibilitatea de a mai face sport de performanță.

În timpul unui meci, Cristi Chivu a fost accidentat la cap și a rămas cu sechele, și chiar dacă cu timpul lucrurile s-au îmbunătățit, acesta nu mai este ca la început.

E o istorie complicata si pot sa spun acum niste lucruri in premiera, fiindca nu mai sunt in activitate. Dupa ce m-am operat la cap, n-am mai fost acelasi om. Nu mai aveam cum sa fiu ca inainte. A fost o accidentare care mi-a produs traume, a declarat Cristi.

Acesta povestește că în momentul în care s-a reîntors pe teren îi paraliza toată partea stângă dacă lovea mingea cu capul. Cu toate că și-a revenit, fotbalistul și-a pierdut sensibilitatea la degetele mâinii stângi.

Cristi Chivu a suferit un accident grav

În urmă cu 10 ani, Cristi Chivu avea să fie operat de urgență la cap după ce a fost accidentat în timpul unui meci de fotbal.

Din fericire, operația a decurs bine, iar fotbalistul s-a reîntors pe teren după 77 de zile. De atunci, Cristi a devenit mult mai precaut, iar fotbalul a trecut pe locul doi.

La 30 de ani, Cristi s-a retras de la naționala României, iar de atunci a început declinul în cariera.

Chiar dacă a trecut prin numeroase momente grele, fotbalistul a reușit să treacă cu bine peste ele. Chivu s-a mutat cu soția și cele două fetițe în Milano, unde locuiește și în momentul de față, dar nu va uita niciodată luna ianuarie, spunându-le la toți că atunci s-a născut a doua oară.

Loading...