Redactia.ro
Home » ADEVARUL » Surpriza neplăcută pe care o femeie a avut-o la duș

Surpriza neplăcută pe care o femeie a avut-o la duș

duș

A vrut să facă duș dimineața, însă a avut parte de o surpriză pe care n-o va uita prea curând. Femeia a povestit cu lux de amănunte tot ce i s-a întâmplat, iar internauții i-au împărtășit indignarea. Ce i se întâmplase femeii?

A vrut să facă duș, dar a avut parte de-o surpriză neplăcută

O femeie a postat pe rețelele de socializare ce i s-a întâmplat într-o dimineață, când a vrut să facă duș. Tânără a mărturisit că a dat drumul la apă și a avut un șoc! Pe țeavă a început să curgă o apă închisă la culoare și urât mirositoare.

Lichidul avea un miros insuportabil, iar în scurt timp, în cadă, s-a acumulat un mâl gros, dens. “A mai curs apa colorată la robinet, în special după ce au făcut reparații la țevile din zonă, dar așa ceva nu mi s-a mai întâmplat niciodată! E inadmisibil!“, a spus ea.

Internauții au sfătuit-o să facă plângere

Femeia s-a plâns de condițiile oferite de firma care îi asigură apa curentă, iar internauții au sfătuit-o să facă plângere. Ceea ce a și făcut! Tânără a anunțat condițiile insalubre, iar o echipă de specialiști s-a prezentat la ea acasă. După câteva investigații s-a aflat că de vină ar fi o țeavă spartă, care s-a reversat într-o alta. Din fericire, situația nefericită a fost rezolvată, iar femeia s-a putut bucura din nou de apă curată la robinet.

Citește și Câte clase a făcut Vulpița? Infidela se laudă pe Facebook cu „performanțele” sale

Loading...