Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Surpriza pe care o femeie a avut-o după ce a acuzat dureri de burtă

Surpriza pe care o femeie a avut-o după ce a acuzat dureri de burtă

O tanara in varsta de 20 de ani din Scotia a nascut in baia casei, fara sa mai ajunga la spital. Din cauza durerilor de burta, femeia s-a inchis in toaleta si a trebuit sa se descurce cu nasterea copilului.

In timp ce sotul dormea, tanara era in baie si nastea. Crampele de stomac si burta marita nu i-au indicat fetei ca este insarcinata, astfel ca, a stat timp de 9 luni, fara controale medicale si cu burta vizibil dezvoltata. Natura insa si-a urmat cursul firesc, iar tanara a trebuit sa nasca, insa fara niciun fel de ajutor, nici macar din partea sotului.

De la crampe stomacale la nastere

Crampele stomacale au facut o pe femeie sa se duca la baie si sa se aseze pe vasul de toaleta. Insa, nu mica i-a fost mirarea atunci cand a vazut ca de fapt este vorba de un copil si de intregul proces de nastere. In tot acest timp, sotul dormea in camera sa, cu telefonul pe silentios, fara sa stie ce se intampla in casa. Insa, la orele 4 a reusit sa se trezeasca si sa isi caute disperat sotia, care nascuse intretimp: “Eu dormeam la parter cu telefonul dat pe silent si nu stiam ce se intampla in baia de la etaj. Nu mai tin minte exact, dar parca am fost trezit de un tipat sau de un scancet. Habar n-aveam ce sa fac. Paramedicii care au ajuns la noi acasa mi-au cerut sa fac un bagaj si, din nu stiu ce motiv, eu am inceput sa caut haine in frigider. Inca nu pot sa explic emotiile prin care am trecut in acel moment”, a explicat emotionat barbatul.

Cei trei au mers la spital pentru verificarile medicilor

Se pare ca starea de sanatate a micutei sosita pe lume in baia parintilor este perfecta, potrivit medicilor unui spital din Scotia. Cat despre parinti, acestia se declara fericiti de minunea din viata lor. „E un miracol, fiindca n-am stiut ca e insarcinata si am dus o viata normala. Dar avem un copil perfect sanatos.”