Redactia.ro
Home » ADEVARUL » Surpriza pe care un proprietar i-a pregătit-o unui chiriaș. Ce avea în baie

Surpriza pe care un proprietar i-a pregătit-o unui chiriaș. Ce avea în baie

GALERIE FOTO (2) baie

Un internaut a postat o istorie hilară despre ce a găsit într-un apartament închiriat în grabă. Bărbatul spune că nu i-a venit să creadă când a văzut ce îi lăsase proprietarul în baie. Dar cum semnase contractul pentru trei luni, bărbatul n-a avut încotro decât să suporte. Zice că n-o să mai facă greșeala asta niciodată.

Ce a găsit în baie un chiriaș?

Un utilizator al site-ului Reddit, din Australia, a povestit tuturor prin ce a trecut după ce a închiriat un apartament fără să se uite prea mult la detalii. Acesta studiase dormitorul și bucătăria, însă nu dăduse prea multă importanță băii, mai ales că nu părea nimic în neregulă cu ea. Însă, după ce s-a instalat în casă a realizat ce ratase la o primă privire.

Ce credeți că se găsea în baie? Proprietarul montase pe vasul de WC un dispozitiv care trăgea apa doar dacă era introdusă o monedă în aparat. Bărbatului nu i-a venit să creadă că există așa ceva. El spune că este deranjat de această invenție și că nu ar fi închiriat nicicând un apartament dacă ar fi știut că se găsește așa ceva în baie.

Cum se apară proprietarul

Chiriașul se declară nemulțumit și spune că n-are ce să facă decât să aștepte cele trei luni ale contractului să se scurgă. „Plătesc deja apa care intră la mine în apartament. Spune că e o taxă a guvernului, ca să econosim apa. De ce o colectează el?”, se plânge chiriașul.

aparat de taxat baie
Aparat de „taxat” montat pe vasul de toaletă

Cât despre proprietar, acesta nu vede nimic în neregulă în ceea ce a montat în baie, ci dimpotrivă. El zice că este o metodă eficientă de a salva planeta și că, totodată, e o metodă impusă de guvern. Ceea ce e… complet fals. Pur și simplu, proprietarul a montat dispozitivul fie pentru propriul amuzament, fie dintr-o dorință exagerată de a nu consuma foarte multă apă în apartament.

Loading...