Redactia.ro
Home » Știri » Tânărul care și-a dat foc în mașină, a murit la spital

Tânărul care și-a dat foc în mașină, a murit la spital

Tânărul care și-a dat foc în mașină, a murit la spital

Adrian Lipan a murit. Adrian Lipan, tânărul din Medgidia care și-a dat foc în mașină, a decedat la spital. Tânărul de 25 de ani și-a anunțat gestul teribil pe pagina personală de Facebook.

Adrian Lipan a murit

Adrian, tânărul de 25 de ani din Medgidia care și-a dat foc în mașină sub un pod pe Autostrada Soarelui, a murit la spital. Tânărul a postat un video pe pagina personala de Facebook în care își explica gestul. Acesta își acuza tatăl pentru că i-a distrus viața. Sătul de jignirile tatălui, Adrian a ales să își dea foc în mașină. În ultimul mesaj, băiatul era afectat de multiplele certuri pe care le avea cu tatăl său.

Îmi pare rău, știu că sunt un laș pentru ceea ce fac, dar nu mai pot. Tatăl meu m-a adus la un nivel în care nu credeam că o să ajung., De 10 ani, el tot aceleaşi jigniri şi critici le are la adresa mea. Niciodată nu m-a apreciat sau mi-a zis nişte vorbe care să mă îndrume. De fiecare dată, numai critici şi înjurături.Este un alcoolic incredibil.

Toată ziua bea și nu face altceva. De când est plecat în Italia, parcă a înnebunit de tot, numai să bea, să injure, să-și bată joc de mine. Nu mai pot. Am vrut să scap de el, să plec pe mare, dar n-am reușit, nu e de bine. Acum, când să reușesc să intru în armată, deja, mi-a adus moralul… m-a distrus mental, nu știu ce să mai fac. Nu-mi găsesc vorbele să-mi iau La revedere față de voi. Îmi cer scuze, mamă, pentru ce am făcut, dar nu mai pot să rezist. Îmi pare rău”, spunea Adrian, cu lacrimi în ochi.

Replica înfiorătoare a tatălui la mesajul postat de Adrian

Reacția tatălui a fost una înfricoșătoare. Tatăl lui Adrian a scris un mesaj la postarea făcută de tânăt înainte de a recurge la un asemenea gest.
Reacția tatălui a venit la puțin timp după gestul șocant al tânărului.

Cu acordul și permisiunea voastră acest nenorocit de tată care azi a înțeles că timp de 26 de ani a crescut un șarpe nu un copil.ei care vor să audă adevărul mă pot contacta cînd vor Aviz viitorilor părinți”, a scris tatăl lui Adrian Lipan, pe Facebook.
Mesajul a fost criticat și a generat un val de critici de la internauți. “Ești fratele meu, dar tu ai distrus copilul. Nu meritai să ai așa o minune de copil. Sper că Dumnezeu vede şi pune pe fiecare să plătească pe măsura faptelor”, a scris sora bărbatului.

Un șofer care mergea spre Constanța, a fost martor la incendierea lui Adrian. Gabriel Radu a scris pe grupul de Facebook Info Trafic Constanța.

Adrian a absolvit Liceul Tehnologic Dargomir Hurmuzescu din Medgidia, apoi a urmat Universitatea MAritimă din Constanța. La sfârșitul lui decembrie 2018, s-a îmbarcat pe nave de croazieră, dar în filmare, tânărul declară că marinăria nu este pentru el.

Din nefericire, Adrian a decedat la spital la doar o zi de când a încercat să se sinucidă. Adrian avea arsuri pe 80% din suprafașa corpului.

Citeste si:Incendiu izbucnit într-o cameră din sediul MAI

Loading...