Redactia.ro
Home » Monden » Tatăl Andreei Bălan, mesaj tăios la adresa lui George Burcea

Tatăl Andreei Bălan, mesaj tăios la adresa lui George Burcea

George Burcea se află în mijlocul unui scandal mediatic pe care singur l-a produs. Acesta a făcut afirmații șocante într-un live pe internet, iar acest lucru l-a costat mult. Chiar și fostul său socru, Săndel Bălan a reacționat la afirmațiile actorului.

Ce mesaj a transmis tatăl Andreei Bălan

George Burcea a comis-o! A vrut să fie erou, dar a ajuns într-o secundă personaj negativ. Actorul a afirmat în nenumărate rânduri că este un feminist convins și că susține și sprijină victimele violenței domestice. După ce a fost criticat că gătește acesta a început să spună că femeile care îl critică merită să fie abuzate fizic, lucru care a lăsat pe toată lumea mască. Tatăl Andreei Bălan a declarat pentru impact.ro că toți plătesc pentru greșeli și că nu este normal ce a făcut deoarece are și el două fete.

Mai devreme sau mai târziu, toți plătim pentru greșelile noastre. Plătește pentru ceea ce face, nu poți instiga la violență, să îți bați femeile sau iubitele, are și el două fiice.„, a spus Săndel Bălan.

Cartea lui George Burcea a fost retrasă de pe piață. Care a fost reacția editurii

Directorul editurii a luat decizia de a retrage cartea după ce a văzut imaginile și a auzit declarațiile lui George Burcea. Acesta a fost foarte șocat și a declarat că nu se poate coborî la nivelul actorului pentru a putea face declarații pe marginea acestui subiect.

M-am crucit (nu, nu exagerez, m-am crucit de câteva ori în fața monitorului, nu e nicio scoatere din context, nu e niciun politically correctness exagerat…). Că dacă el, care a scris o carte împotriva violenței domestice și e un bărbat model (citez și sunt uluit), și este jignit că mai și gătește, atunci dacă femeilor nu le place un astfel de individ, concluzia e că le place bătaia? Nici nu mă pot coborî la nivelul la care să comentez așa ceva, pur și simplu.”, a spus directorul editurii Hyperliteratura, scriitorul Andrei Ruse.

Etichete: