Redactia.ro
Home » Știri » Ce se va întâmpla cu averea lui Emil Gabor? Cele trei fiice și-au împărțit bunurile

Ce se va întâmpla cu averea lui Emil Gabor? Cele trei fiice și-au împărțit bunurile

GALERIE FOTO (3) Emil gabor

Tatăl Monicăi și al Ramonei Gabor a murit. El a fost înmormântat vineri, iar la slujbă nu au venit niciuna dintre cele două fiice celebre ale sale.

UPDATE 5.07.2020

Fetele lui Emil Gabor au decis ce trebuie să facă cu apartamentul în care a locuit bărbatul până în ultima lui clipă. Potrivit Impact.ro, apartamentul sărăcăcios din Bacău va rămâne la cea mai mare dintre surorile Gabor, respectiv Alina. “Ele au hotărât ca apartamentul să îi rămână Alinei, care poate face orice dorește cu el. Așa este și corect, ținând cont că fata cea mare este cea care s-a ocupat de Emil în toți acești ani. Pe ea a căzut tot greul. Ea venea să îl ducă la spital, ea venea să îi facă de mâncare și curățenie. Probabil că va vinde apartamentul, Alina are casa ei și nu cred că se va muta acolo”, au dezvăluit surse apropiate familiei Gabor.

Tatăl Monicăi Gabor a murit

Emil Gabor ar fi murit în urmă cu două zile, iar înmormântarea a avut loc vineri. La această slujbă de rămas-bun au participat doar două persoane, și anume sora lui Emil Gabor și fiica acestuia care locuiește în Bacău.

Deocamdată, cele două nu au transmis nimic în legătură cu moartea tatălui lor.

Emil Gabor a rămas singur pe lume, după ce a divorțat de mama celor trei fiice ale sale. Aceasta a murit în urmă cu șapte ani, după un accident tragic.

Ea se afla în pelerinaj la mănăstirile din Gorj, când un eveniment șocant a avut loc. O stâncă s-a desprins de pe o peșteră, la care Veronica Bulai stătea să facă o poză.

Drama lui Emil Gabor, rămas singur. Detaliul terifiant de la inmormantarea tatalui Monicai Gabor

Din păcate, la înmormâtare a fost singur, la fel cum a stat și în ultima perioadă. Nici fetele nu i-au fost alături…

Aceasta a căzut și a strivit-o pe mama Monicăi și a Ramonei Gabor sub ea.

Tatăl acestora a rămas astfel singur, după ce fetele lui s-au mutat departe de țară și mereu le ducea dorul.

Mi-e dor de ele. Uite că… am crescut 3 copiii și… e greu, sunt peste mări și țări. Aș fi vrut și eu să fie lângă mine. Că, uite, ajungi la bătrânețe și rămâi singur. Dar nici nu poți să ții nici lângă tine, că n-ai cum. Alina mea are doi copii aici, locuiește aici, nu în strainanate. Sunt în relații bune cu fetele, cu sănătatea e greu”, a declarat Emil Gabor pentru Ciao.ro.

Atunci când a fost întrebat dacă îl ajută cu bani, chiar dacă nu vin pe la el niciodată, bărbatul a răspuns:

„Ei… când pot și ele. Dar, ce, sunt obligate? Doar nu sunt înfiatul lor. Eu am muncit la viața mea, am o pensie… ca în România”.

Loading...