Redactia.ro
Home » Monden » Theo Rose a răbufnit după ce i-a fost criticată relația cu Anghel Damian. Le-a închis gura tuturor: ”Zici că nu s-a mai despărțit lumea”

Theo Rose a răbufnit după ce i-a fost criticată relația cu Anghel Damian. Le-a închis gura tuturor: ”Zici că nu s-a mai despărțit lumea”

GALERIE FOTO (2)

Vestea că Theo Rose s-a despărțit de Alex Leonte, i-a șocat pe toți! Nimeni nu se aștepta ca cei doi să-și spună adio, după cinci ani de relație. Toată lumea era de părere că aceștia trăiau o poveste de iubire ca-n filme, însă se pare că ar fi existat ceva probleme în cuplul lor.

Theo Rose a răbufnit după ce i-a fost criticată relația

După ce a ieșit la iveală faptul că Theo Rose are o nouă relație, internauții au început să-și dea cu părerea despre noul partener al celebrei cântărețe. Majoritatea părerilor n-au fost tocmai bune, fapt care a făcut pe Theo să răbufnească, la un moment dat. Aceasta a ținut să spună câteva cuvinte despre noua ei relație amoroasă.

Mă prieteni, să știți că eu nu mă fac că plouă. Eu văd tot ce se întâmplă în jurul situației ăsteia și stau și încasez că dacă Dumnezeu a îngăduit să se întâmple așa, înseamnă că o ști el mai bine de ce și că o fi mai bine. O să ne arate timpul care a fost scopul real al acestei întâmplări. Nu mi-e frică de asta. Eu ce era de spus, v-am spus. Și n-am mancat rahat. Oi mai fi mâncat eu așa, de-a lungul timpului, dar acum, nu”, este o parte din mesajul pe care l-a transmis Theo Rose, pe Instagram.

Theo Rose: ”Toți ne despărțim”

Artista este de părere că la final, toată lumea se desparte din diferite motive. Fie că este vorba de neînțelegeri sau chiar de…moarte.

Ce să zic? Ca să termin într-o notă pozitivă, am zis așa, ca să mai știu ce gândesc și eu că în rest, toată lumea zice ce gândește acum. E belea mare ce se întâmplă acum. Zici că nu s-a mai despărțit lumea. La final, toți ne despărțim. Că ne desparte moartea, că ne despărțim noi, tot acolo, tot singuri ajungem. Nu a murit nimeni de la așa ceva, vă zic. O să fie bine”, a dezvăluit jurata de la Vocea României.

Etichete: