Redactia.ro

Tonel Pop : „Soția lui Dincă a distrus probele!”

Tonel Pop : "Soția lui Dincă a distrus probele!"

Tonel Pop, avocatul familiei Luizei Melencu, a declarat, joi seară, la ieşirea de la sediul DIICOT, că. Elena Dincă, soția lui Gheorghe Dincă a distrus și a alterat o parte din probe. Femeia nu a vrut să precizeze dacă a făcut-o intenționat sau a fost o simplă greșeală.

Tonel Pop susține că atât soția lui. Dincă, cât și copiii acestuia și-au schimbat declarațiile joi, față de cele date inițial, la începutul anchetei.

„În momentul în care am început să pun întrebări, s-a stricat treaba, a început să tremure, să se înroşească, a început să răspundă în aceeaşi frază cu trei contradicţii. Ea a început să nege, să revină şi ceea ce pot să vă spun, ca să nu intru în amănunte care ţin de un anumit secret, vreau să vă spun că, din punctul meu de vedere, această doamnă minte într-un hal fără de hal. Sunt contraziceri extradinare între declaraţiile lor. În momentul în care am început să pun eu întrebările, declaraţia a fost întoarsă. Nu a avut nimic de-a face, deci s-a schimbat totalmente faţă de ceea ce a declarat prima dată”, a declarat Tonel Pop.

Avocatul o acuză pe Elena Dincă că a distrus probele

„Ce pot să vă mai spun e că, în mod clar, şi prin ce a declarat şi prin ceea ce rezultă din ceea ce au spus celelalte persoane, clar această doamnă a aruncat probe, a alterat probe, a distrus probe. Este de văzut dacă cu intenţie, voit, nevoit, obligată, din greşeală. Vă spun că este o întreagă nebunie”, a completat Pop.

Citește și: Accident GRAV în Giurgiu. Un microbuz s-a răsturnat. O femeie de 40 de ani a murit

Loading...