Redactia.ro
Home » Monden » Toti zic că e cea mai sexy vedetă, dar cum arată, de fapt, Jennifer Lopez în haine mulate? S-a văzut tot!

Toti zic că e cea mai sexy vedetă, dar cum arată, de fapt, Jennifer Lopez în haine mulate? S-a văzut tot!

GALERIE FOTO (6)

Rareori lipsește o zi de la unul dintre locurile ei preferate. Jennifer Lopez și-a arătat rezultatele rutinei ei riguroase când a ajuns joi dimineață la sala de sport din Miami.

Cum arată Jennifer Lopez în haine mulate

Jennifer Lopez este una dintre cele mai apreciate artiste la nivel mondial. Artista le ține piept domnișoarelor de 20 de nai cu trupul ei de invidiat. Nu este un secret că JLO este foarte strictă în privința stilului ei de viață, făcând sport constant și având o dietă riguroasă.

Recent, vedeta a fost suprinsă de paparazzi în timp ce se îndrepta spre sala de fitness. Aceasta apărut mai mult dezbrăcată decât îmbrăcată. Bustieră pe care o purta i-a lăsat la vedere abdomenul lucrat. Jennifer Lopez arată surprinzător de bine, dar în zona abdomenului pielea arată ușor lăsată în ciuda sportului intensiv, deoarece trecerea timpului nu iarta pe nimeni.

Jennifer Lopez, în vârstă de 51 de ani, a apărut pe stradă într-un sutien sportiv vibrant, cu jambiere asortate, în timp ce se îndrepta spre sala de fitness la primele ore ale dimineții. Jennifer și-a ferit ochii de razele puternice ale soarele strălucitor cu o pereche de ochelari de firmă în drumul ei spre sala de fitness.

sursa foto: dailymail.co.uk

Jennifer Lopez și Ben Affleck, din nou împreună, la 17 ani de la despărțire

Ben Affleck și Jennifer Lopez au fost împreună între 2002 și 2004, actorul fiind și primul ei logodnic. Duminica trecută, cei doi s-au urcat într-un avion privat și au plecat în vacanță, asta după ce, la jumătatea lunii aprilie, Jennifer Lopez și Alex Rodriguez au confirmat că și-au rupt logodna, după aproximativ patru ani de relație.

Jennifer Lopez, în vârstă de 51 de ani, este una dintre cele mai îndrăgite actrițe și cântărețe din SUA, însă nu are la fel de mult noroc și în dragoste. După trei divorțuri, trei logodne și alte relații romantice, diva s-a despărțit și de Alex Rodriguez, în vârstă de 45 de ani, în urmă cu o lună. Însă nu a durat prea mult perioada de suferință, căci vedeta a petrecut deja ceva timp în compania altui bărbat. Și nu oricine, ci Ben Affleck, primul ei logodnic.

Se pare că cei doi ar fi plecat împreună în Montana, Statele Unite ale Americii, după cum a declarat o sursă pentru publicația E! News. Jennifer Lopez ar fi ținut legătura cu fostul logodnic în toți acești ani, ”mai mult sau mai puțin”.