Redactia.ro

Trupul neînsuflețit al lui Ducu Darie, depus la Teatrul Bulandra

Trupul lui Ducu Darie va fi depus la Teatrul Bulandra

Trupul neînsuflețit al lui Ducu Darie a fost adus, vineri seara, la Sala Liviu Ciulei a Teatrului Bulandra din București. Vedetele au venit, rând pe rând, să-și ia la revedere de la cel care le-a fost prieten, mentor ori inspirație.

Trupul neinsuflețit al lui Ducu Darie, depus la Bulandra

Așa cum s-a anunțat dinainte, Ducu Darie a fost dus, pentru ultima dată, în teatrul care i-a fost mai mult casă în ultima vreme decât loc de muncă. Cei care l-au cunoscut, dar și cei care i-au admirat talentul regizoral, au sosit pentru a-și la lua revedere de la el. Printre aceștia s-au numărat și colegi de breaslă, dar și prieteni apropiați.

Trupul neînsuflețit al lui Ducu Darie
Andreea Esca / Oana Pellea

Astfel, Oana Pellea, Andreea Esca, Emilia Popescu ori Marian Râlea au fost doar puțini dintre cei care au vrut să-i aducă regizorului un ultim omagiu. Imaginile surprinse în Sala Liviu Ciulei sunt de-a dreptul copleșitoare, cei prezenți fiind profund îndurerați de trecerea în neființă mult prea devreme a regizorului.

Președintele Klaus Iohannis a trimis o coroană de flori

În drept de apreciere și recunoștință pentru aportul cultural, președintele Klaus Iohannis a trimis o coroană din flori. De altfel, toți cei sosiți la priveghi au sosit încărcați cu flori pentru cel care a fost Ducu Darie.

Înmormântarea regizorului va avea loc duminică, la ora 13:00, la Cimitirul Bellu. Acolo a fost înmormântat și tatăl său, celebrul Iurie Darie, în decembrie 2012.

Citește și Declarația sfâșietoare a Ancăi Pandrea după moartea fiului ei vitreg, Ducu Darie

foto: Libertatea.ro

Loading...