Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Uite în ce hal s-a prezentat o femeie la ginecolog. A intrat în pământ de rușine

Uite în ce hal s-a prezentat o femeie la ginecolog. A intrat în pământ de rușine

GALERIE FOTO (2) Femeia s-a dus la ginecolog, dar ce a găsit în și pe ea în zona intimă a făcut tot internetul să se închine cu ambele mâini: ,,Nu vreau să mai dau ochii cu doctorul ăsta în viața mea!” Și-a dat seama acasă și a intrat în pământ de rușine

Uite cum s-a prezentat o fameie la ginecolog. A intrat în pământ de rușine. Mai rar așa ceva. Aceasta este povestea spusă chiar de ea.

”Trebuia să mă duc la ginecolog la sfârșitul săptămânii, dar am primit în dimineața asta un telefon de la biroul medicului, mi s-a zis că am fost reprogramată pentru azi la ora 9:30. Abia terminasem să pregătesc pe toată lumea pentru școală și serviciu, și era în jur de 8:45.

Drumul către cabinetul ginecologului dura cam 35 de minute, așa că nu prea aveam mult timp la dispoziție. Așa cum fac multe femei, îmi place să fac un efort în plus în ceea ce privește igiena când vine vorba de astfel de vizite, dar de data asta nu mai aveam timp să fac ceea ce făceam de obicei.

Așa că am alergat sus, mi-am aruncat pijamalele, am luat prosopul care era lângă chiuvetă, și m-am spălat bine în acea zonă pentru a mă asigura că măcar sunt prezentabilă… Apoi am aruncat prosopul în coșul cu rufe murdare, am băgat câteva rufe la spălat, am sărit în mașină și am alergat să prind programarea.

Așteptam doar de câteva minute când am fost deja chemată. Știind ce urmează, m-am urcat pe masă, m-am uitat într-o parte și mi-am imaginat că sunt pe undeva prin Paris, sau orice alt loc care e la mulți kilometri distanță.

Uite în ce hal s-a prezentat o fameie la ginecolog. A intrat în pământ de rușine

Am fost foarte surprinsă atunci când medicul mi-a zis: ,,Oh, doamne, dar văd că te-ai pregătit mult pentru întâlnirea noastră, nu?”

Nu am răspuns.

După programare, am răsuflat ușurată și am mers acasă. Restul zilei a fost perfect normal… Am făcut cumpărături, curățenie, gătit. Apoi, după școală, când fiica mea de 6 ani se juca, m-a strigat din baie: ,,Mami, mami, unde mi-e prosopelul?”

I-am zis să ia un altul din dulap.

A răspuns: ,,Nu, am nevoie de ăla neapărat, era lângă chiuvetă. Aveam în el tot sclipiciul, l-am pus acolo de dimineață ca să mă joc cu el când mă întorc”.

Nu mă mai duc în viața mea la acel doctor.

Nu știm dacă povestea aceasta este adevărată, dar sperăm că v-a făcut să râdeți la fel de mult ca pe noi.

Citește și: O femeie jignită de soț a „copt” o răzbunare perfectă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini