Redactia.ro

ULTIMA ORĂ! Alain Delon a suferit un accident cardio-vascular

Actorul de origine franceză Alain Delon a fost transportat de urgență la un spital din Paris după ce a suferit un accident cardio-vascular. După primele informații, doctorii au intervenit la timp, iar starea actorului este stabilă. Fiul său cel mare, Anthony Delon, a dat lămuriri despre starea actorului.

Alain Delon a suferit un accident cardio-vascular

După mai multe săptămâni în care starea actorului de sănătate s-a deteriorat, iată că acesta a suferit un accident cardio-vascular. Presa străină titrează că aceasta a avut o ”ușoară” hemoragie celebrală, dar că medicii au intervenit la timp și i-au salvat viața.

În prezent, funcțiile sale vitale sunt ”perfecte, iar starea lui este stabilă”, a transmis Anthony Delon printr-o declarație oficială. Incidentul ar fi avut loc în urmă cu câteva săptămâni, iar acum actorul se odihnește într-o clinică din Elveția.

Actorul a fost operat în Paris, dar acum se odihnește într-o clinică din Elveția

”Tatăl meu a suferit un accident cardio-vascular şi a avut uşoară hemoragie cerebrală. A fost operat la Pitié-Salpętričre (spital din Paris, n.a.), unde a stat trei săptămâni la terapie intensivă. Întreaga familie a stat cu rândul la patul său, fratele meu, sora mea şi mama mea, Nathalie”, a precizat el.

„Tatăl meu s-a întors în Elveţia şi se odihneşte liniştit într-o clinică”, a continuat el. „Sora mea, care locuieşte acum în Elveţia, îi urmăreşte îndeaproape recuperarea şi ne ţine la curent cu evoluţia zilnică”, se precizează în finalul declaraţiei.

Alain Delon s-a retras oficial din carieră la Cannes, anul acesta

În timpul celui mai recent Festival de Film de la Cannes, Alain Delon a anunțat public că se va retrage din viața publică. Atunci, Alain Delon a primit un Palme d’Or pentru întreaga carieră, distincţie înmânată de fiica sa, Anouchka.

Citește și Alain Delon, discurs emoţionant la Cannes: ”Sunt la sfârşitul vieţii!”. Boala i-a marcat chipul şi sufletul