Redactia.ro
Home » Știri » ULTIMĂ ORĂ: Florin Piersic a ieșit din operație! Care este stare actuală a marelui actor

ULTIMĂ ORĂ: Florin Piersic a ieșit din operație! Care este stare actuală a marelui actor

Florin Piersic a ieșit din operație! Iată care este stare actuală a marelui actor!

Florin Piersic a ieșit din operație

Florin Piersic tocmai a ieșit din operație! Intervenția chirurgicală s-a terminat cu succes și piciorul actorului a fost salvat, după infecția agresivă care îi ajunsese la inimă. Actorul a fost dus acum în secția de terapie intensivă (ATI) pentru 24 de ore.

Care este stare actuală a marelui actor

Medicii susțin că actorul trebuie monitorizat atent, îndeaproape. Proteza acestuia a fost scoasă, astfel încât infecția suferită la picior poate fi tratată, iar actorul se va întoarce acasă cât mai repede, conform Antena3 CNN.

Simulatorul pe care îl avea actorul trebuie reimplantat pentru ca starea acestuia să se îmbunătățească. Este un drum lung, dar medicii sunt optimiști pentru că au reușit să ducă operația la bun sfârșit. Actorul Florin Piersic va urma un tratament cu antibiotice în perioada următoare.

Florin Piersic, aflat în patrulea spital unde primește tratament, a fost diagnosticat cu o infecție. Medicii au două ipoteze legate de sursa acesteia: un stafilococ luat prin intermediul unei branule sau, conform specialiștilor de la spitalul „Foișor”, o infecție cauzată de proteza la genunchiul stâng, care a fost înlocuită în 2019. Această proteză i-a creat și anterior probleme, necesitând alte intervenții.

La sfârșitul lunii aprilie, Piersic a fost internat la Spitalul Militar din Cluj, de unde a fost transferat la Institutul Inimii, deoarece problema cardiologică rămâne gravă. Ulterior, a fost transportat la Institutul „Matei Balș” din București, iar apoi a fost mutat la „Foișor” pentru mai multe investigații.

În prezent, medicii speră ca starea sa să se stabilizeze, urmând să se întoarcă la „Matei Balș” pentru tratament suplimentar. La 88 de ani, Piersic se confruntă cu o afecțiune serioasă, dar medicii de la „Matei Balș” rămân optimiști cu privire la recuperarea sa.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: