Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Un bărbat a aflat înainte de nuntă că soția l-a înșelat. Cum s-a răzbunat

Un bărbat a aflat înainte de nuntă că soția l-a înșelat. Cum s-a răzbunat

Un bărbat a aflat înainte de nuntă că soția l-a înșelat.

Un bărbat a aflat înainte de nuntă că soția l-a înșelat. O așa lovitură merită o răzbunare pe măsură. Dar felul în care acest tânăr a ales să-și spele onoarea va rămâne în istoria nunților.

O petrecere de nuntă este de obicei un eveniment frumos în care rudele și prietenii îți sunt alături pentru a celebra dragostea ta. Însă, această nuntă nu a fost chiar ceea ce nuntașii s-au așteptat. Deși totul a început normal, iar lucrurile au decurs exact cum se întâmplă la orice nuntă, mirele doar și-a pregătit marea lovitură. Mesenii au mâncat și au băut pe săturate, au dansat pe muzică bună și s-au distrat copios.

Un bărbat a aflat înainte de nuntă că soția l-a înșelat. Cum s-a răzbunat

La un moment dat, mirele a luat microfonul și a rugat pe toată lumea să-și ridice farfuriile. Cei care aveau un semn roșu sub farfurii trebuiau să se ridice mai apoi în picioare. Nuntașii au luat parte la acest joculeț și de-o dată s-au ridicat 8 bărbați în picioară. Oamenii amuzați au început să râdă. Erau curioși să vadă ce urma să se întâmple. Toți au crezut că urma o provocare pentru aceia: să cânte, să danseze sau chiar să facă lucru mult mai amuzante. Însă nu a fost așa.

Un bărbat a aflat înainte de nuntă că soția l-a înșelat. Cum s-a răzbunat

Mirele a luat microfonul, și i-a arătat cu degetul pe fiecare spunând:

„– Toți acești bărbați s-au culcat cu soția mea de când ne-am logodit!”

Toți nuntașii au rămas cu gura căscată. Mirele a anunțat că nunta s-a anulat și a ieșit din restaurant.

Loading...