Redactia.ro
Home » ADEVARUL » Un bărbat trăiește cu două femei. Ce spune fiica lui cea mare despre asta

Un bărbat trăiește cu două femei. Ce spune fiica lui cea mare despre asta

GALERIE FOTO (4)

Povestea lui George Chirilă face înconjurul României. Este vorba despre un bărbat care trăiește cu două femei, cu care are și copii. Ce spune fiica lui cel mai mare despre modul în care a fost crescută și despre familia ei neobișnuită?

Un bărbat trăiește cu două femei

George Chirilă este un bărbat din Iași care trăiește cu două femei, surori, cu care are 15 copii. Bărbatul a declarat că viața lui, alături de Mariana și Nicoleta Moldovan, e cât se poate de tihnită. S-au cunoscut pe timpul studenției și de atunci au rămas împreună. Bărbatul nu a luat-o în căsătorie pe niciuna dintre cele două surori și zice că așa este cel mai bine.

Cât despre cele două surori, ele spun că nu au fost nicicând geloase. Însă, recunosc că dacă ar fi vorba despre o a treia femeie lucrurile s-ar schimba. Cei trei locuiesc, alături de copiii lor, într-o casă din vârful dealului, în satul Mihai Kogâlniceanu, comuna Tișănași, județul Iași. Casa are 14 camere și multe paturi suprapuse, potrivit Fanatik.

Ce spune fiica lui cea mai mare?

Silvia, fiica cea mare a bărbatului, spune că nu și-ar dori nicicând să împartă un bărbat cu o altă femeie. “Nu aș putea să îmi împart soțul cu o altă femeie”. Recunoaște, însă, că se are bine cu toții frații și surorile ei.

În timpul mărturisirilor, Silvia a recunoscut că a experimentat deja primii fiori ai dragostei. “Nu e foarte grozav sa fii indragostita. Ai foarte multe dureri de cap. Cand esti indragostit trebuie sa porti si grija celuilalt. Cu gandul, daca altfel nu ai cum. Ma macina dorul de multe ori. Este un baiat care mie mi-a placut. Nu stie…Nu l-am mai vazut de doua luni. E trecut de 20 de ani.L-am cunoscut in Hunedoara. Are ochii albastri si parul negru. M-a cucerit cu totul”, a mai spus ea, relatează wowbiz.ro.

Loading...