Redactia.ro
Home » ADEVARUL » Un mesaj trimis greșit a bagat-o în bucluc

Un mesaj trimis greșit a bagat-o în bucluc

GALERIE FOTO (4) un mesaj trimis gresit

Într-o era a tehnologiei, în care mai tot ce facem este online, o femeie a trăit coșmarul vieții ei. A văzut cum un mesaj trimis greșit poate să-i schimbe cursul vieții și să pună în pericol mariajului său de peste 15 ani.

Un mesaj trimis greșit a băgat-o într-un bucluc

O femeie din România, prinsă într-un mariaj nefericit, i-a trimis un mesaj amantului său. Nefiind atentă la destinatar, femeia a purtat o conversație mai mult decât incriminatorie. Femeia își chema amantul chiar la domiciliul conjugal, precizându-i că soțul său a plecat de acasă. Primele răspunsuri nu i-au dat nimic de gândit, așa că femeia și-a continuat planul.

„Bună, Ștefan! Bărbatul meu a plecat. Se întoarce poimâine. Vii la mine în noaptea asta”, a fost mesajul pe care aceasta i l-a trimis presupusului amant. Nici măcar răspunsul negativ al acestuia nu a pus-o pe gânduri. „Nu, în noaptea asta nu”, i-ar fi replicat bărbatul.

Cu cine se conversa femeia, de fapt

De-abia după ce i s-a spus să fie mai atentă cui îi trimite mesaje, femeia a realizat gafa făcută. Cea care îi răspunsese mesajelor era chiar fiica sa. În zadar a încercat femeia să creeze o diversiune, că fiica și-a dat seama despre ce era vorba. Prinsă pe picior greșit, femeia a fost ușor de manipulat. ”20 de milioane și un iPhone. Și promit să nu-i spun lui tati.”, i-a replicat fiica ei.

Însă, cum femeia nu a cedat presiunilor, fiica sa a trecut la celălalt nivel. Ea a publicat online toată conversația, iar situația a ajuns virală. Nu știm dacă a ajuns și la urechile soțului, dar cu siguranță femeia nu va mai repeta experiența prea curând.

Loading...