Redactia.ro
Home » Știri » Un milionar cu 25 de ani mai mare ar fi noul iubit al Simonei Halep. Cum au fost surprinși cei doi

Un milionar cu 25 de ani mai mare ar fi noul iubit al Simonei Halep. Cum au fost surprinși cei doi

Singură din punct de vedere sentimental, Simona Halep ar trăi o nouă poveste de dragoste. Și nu cu oricine, ci cu unul dintre milionarii României.

Cum ar fi început idila dintre cei doi

Conform site-ului mediaflux.ro, tenismena (32 de ani) ar fi avut multe întâlniri cu Dorin Maieiu (57 de ani), fondatorul unei companii de mezeluri, cu 25 de ani mai mare ca sportiva. Cei au fost surprinși de paparazzi publicației respective în ipostaze diferite, împreună la restaurant și la shopping. Totodată,  Halep și presupusul său iubit s-ar fi cunoscut în urmă cu ceva timp, iar povestea lor de dragoste a început la finalul relației tenismenei cu Toni Iuruc.

Conform sursei citate, milionarul o scoate des pe Simona Halep la masă, iar seara ar merge amândoi la vila somptuoasă a lui Mateiu din Otopeni. Milionarul în vârstă de 57 de ani infirmă însă relația cu Halep.

„Suntem cunoștințe. Asta pot să spun. Și-a luat apartament la Rahmaninov acolo, ne știm de acolo. O relație amoroasă, de cuplu? Doamne ferește! Exclus așa ceva. Eu am invitat-o (n.r. la restaurant). De ce? Pentru că am vrut să vorbim. Ne-am întâlnit de mai multe ori în acel complex și am considerat că putem discuta despre multe lucruri. Nu neapărat de afaceri, dar nici despre ce se scrie acolo. E o tâmpenie, o prostie, dar, în fine, așa a apărut”, a declarat Dorin Mateiu, pentru ProSport.

Milionarul ar  avea o parteneră stabilă în Dubai, Anca Pârvu, o fostă dansatoare din Cluj Napoca în vârstă de 37 de ani. Cei doi ar avea și o fată împreună.

Simona Halep și Dorin Mateiu la cafea. Foto: MediaFlux.ro

Cine este Dorin Mateiu

Dorin Mateiu, în vârstă de 57 de ani, este unul dintre cei mai prosperi oameni de afaceri din România. Ascensiunea sa în lumea afacerilor a cunoscut un moment crucial în toamna anului 2017, când a vândut companiile de mezeluri Elit și Vericom gigantului american Smithfield Foods. Această tranzacție i-a permis să se orienteze spre sectorul imobiliar, unde a dezvoltat proiecte de lux în București și Brașov, inclusiv investiții semnificative în cadrul gigantului One United Properties, unde a investit 236 milioane de lei.

În prezent, Dorin Mateiu ocupă locul 110 în Top 300 cei mai bogați români, realizat de Revista Capital, cu o avere estimată între 70 și 76 de milioane de euro. Această poziție reflectă succesul și influența sa în mediul de afaceri românesc. În comparație, tenismena Simona Halep, cu o avere estimată între 28 și 30 de milioane de euro, se află pe locul 225 în același top.

Liberă după divorțul de Toni Iuruc

Simona Halep și Toni Iuruc au fost unul dintre cele mai mediatizate cupluri din România, însă relația lor a ajuns la final după mai puțin de un an de căsnicie. Iată detalii despre divorțul lor:

Simona Halep și Toni Iuruc s-au căsătorit civil în septembrie 2021, într-o ceremonie restrânsă la Constanța. Evenimentul a fost unul elegant și intim, marcând un moment important în viața celor doi. Toni Iuruc, un om de afaceri de succes, a fost văzut adesea susținând-o pe Simona în cariera sa sportivă.

În septembrie 2022, Simona Halep și Toni Iuruc au decis să se despartă, la doar un an după căsătorie. Anunțul a fost o surpriză pentru mulți, având în vedere că perechea părea să aibă o relație solidă și stabilă. Decizia de a divorța a fost confirmată de Toni Iuruc într-o declarație pentru presă, în care a menționat că separarea s-a făcut de comun acord și că nu există conflicte între ei.

A divorțat după doar un an

Deși nici Simona Halep, nici Toni Iuruc nu au dat detalii specifice despre motivele care au dus la separare, se speculează că programul încărcat și stresul carierei sportive a Simonei Halep ar fi putut contribui la această decizie. Atât Halep, cât și Iuruc au fost discreți în privința vieții lor personale, astfel încât motivele exacte ale divorțului rămân neclare.

Divorțul dintre Simona Halep și Toni Iuruc s-a desfășurat pe cale amiabilă, fără scandaluri sau conflicte publice. Aceștia au gestionat separarea într-un mod matur și respectuos, reflectând dorința de a păstra o imagine pozitivă și de a evita complicațiile juridice.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: