Redactia.ro
Home » Homepage » Un model din Australia s-a tatuat timp de 5 ani de zile pe tot corpul, inclusiv pe față. Cum arată acum Amber Luke

Un model din Australia s-a tatuat timp de 5 ani de zile pe tot corpul, inclusiv pe față. Cum arată acum Amber Luke

GALERIE FOTO (2)

Amber Luke, modelul de origine australiană care a șocat cu apariția ei, la 5 ani după ce și-a făcut sute de tatuaje pe tot corpul, inclusiv pe față și chiar în ochi. Cum a fost posibil așa ceva? Incredibil cum arată la 25 de ani.

Înainte arăta că o fată normală, a crescut într-o familie obișnuită din Australia și nimic nu prevestea că avea să șocheze o planetă întreagă cu look-ul său. În vârstă de 25 de ani, tânăra arăta complet diferit. Era o fată blondă, cu trăsături chiar frumoase și nimic nu părea să o scoată în evidență.

Totul a început în urmă cu 6 ani de zile, moment în care modelul a dezvoltat o adevărată obsesie pentru tatuaje. Primul semn pe corp și l-a făcut pe vremea când abia devenise majoră, apoi a urmat o perioadă lungă în care tânăra a cheltuit mai bine de 20.000 de lire sterline pentru a-și îndeplini visul.

La 5 ani după ce și-a făcut sute de tatuaje pe tot corpul, inclusiv pe față și chiar în ochi, Amber Luke este de nerecunoscut!

 

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de 💀 AMBS 💀 (@amberluke666)


A afișat întotdeauna o atitudine de „fată rea”, are părul vopsit albastru și aproape tot corpul tatuat. Pe Instagram a adunat o comunitate de 13.000 de urmăritori, din toată lumea, oameni pasionați de tatuaje sau care, pur și simplu, o admiră pentru curajul de care a dat dovadă.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de 💀 AMBS 💀 (@amberluke666)

Comentariile utilizatorilor au fost de încurajare: „Frumoasă în ambele fotografii.”

Și-a tatuat până și ochii, un proces care durează 40 de minute, dar care te schimbă pentru toată viața. Deși a declarat pentru Milenio.com că a fost una dintre cele mai dureroase intervenții de care a avut parte, tânăra spune că nu regretă deloc decizia pe care a luat-o.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de 💀 AMBS 💀 (@amberluke666)


Tatuajele nu sunt singură ei pasiune. În ce a mai investit bani modelul

Amber adoră piercigurile, după cum se poate vedea și în fotografii, astfel și-a „completat” corpul cu diverse modele de piercinguri peste tatuajele care fac deja furori.

Se intitulează Blue Eyes White Dragon, adică în traducere: Dragonul alb cu ochii albaștri.

Pe lângă numeroasele tatuaje, Amber Luke și-a operat buzele și pomeții, Și-a despicat limba, și-a operat lobii urechilor și și-a pus implant în fese.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de 💀 AMBS 💀 (@amberluke666)