Redactia.ro
Home » Știri » Un nou martor în cazul polițistului care a ucis-o pe Raisa. Detalii halucinante în cazul morții fetiței de 11 ani

Un nou martor în cazul polițistului care a ucis-o pe Raisa. Detalii halucinante în cazul morții fetiței de 11 ani

Un nou martor în cazul polițistului care a ucis-o pe Raisa.

Un nou martor în cazul polițistului care a ucis-o pe Raisa. Moartea fetiței de 11 ani a cutremurat o țară întreagă. Au apărut noi detalii în cazul polițistului care a ucis-o pe Raisa, iar un nou martor va fi audiat. Ce s-ar fi întâmplat cu agentul la scurt timp după impact.

Un nou martor în cazul polițistului care a ucis-o pe Raisa. Detalii halucinante în cazul morții fetiței de 11 ani

Raisa Nicoleta, fetița de 11 ani a șocat o țară întreagă după ce a avut parte de o moarte tragică. Fetița a fost lovită în plin pe trecerea de pietoni de polițistul Constantin Popescu, în vârstă de 27 de ani. Agentul circula cu mașina autospecială și avea viteză. Din păcate, medicii ajunși la fața locului nu au mai putut face nimic pentru Raisa. La mai bine de două săptămâni de la tragedie, a apărut un nou martor în dosarul polițistului. Adrian Cuculis, avocatul familiei Raisei a făcut declarații inedite despre cazul fetiței. Joi, 27 ianuarie, agentul Constantin Popescu a fost audiat din nou, dar nici de această dată declarațiile pe care el le-a făcut nu au fost într-un număr, dar s-a stabilit că mai există un martor important în acest caz.

Cuculis a declarat că noul martor este chiar colegul polițistului, cel care a venit imediat după impact și cu care agentul de poliție a schimbat haina pe care o purta. El trebuie să explice gestul și să spună de ce a făcut acest lucru. ”Mai este încă un martor foarte important pe care l-am identificat în urma audierii pe care am avut-o săptămâna trecută cu inculpatul Popescu, respectiv acel coleg care l-a dezbrăcat pe Popescu și a schimbat geaca cu el. Acest coleg este de la secția 5, martorul respectiv și trebuie să vină să dea declarații de ce a făcut gestul acesta”, spune avocatul Adrian Cuculis pentru Antena 3.

Marina, fetița surpraviețuitoare, martora principală în acest caz

Raisa se afla împreună cu prietena ei Marina, în momentul în care a fost lovită în plin de mașina de poliție. Marina a fost rănită și ea în urma accidentului, dar rănile nu i-au pus viața în pericol. Fetița supraviețuitoare vrea să-i ajute pe anchetatori în aces caz și este dispusă să dea declarații despre tot ce s-a întâmplat.

Mașina de poliție pe care agentul de poliție a condus-o în momentul tragediei va fi expertizată. Procurorii vor să afle ce vitează avea polițistul în momentul accidentului, dar și dacă autoturismul se afla într-o stare tehnică bună. Mai mult, anchetatorii vor să afle ce făcea de fapt Constantin Popescu în momentul impactului și de ce nu le-a văzut pe fete.

În urmă cu câteva zile, polițistul a recunoscut la audieri că avea viteză, mărturisind că îi pare extrem de rău pentru tot ce s-a întâmplat. După impact, când a sunat la 112, polițistul nu a știut că a lovit două persoane . Reamintim că pe 13 ianuarie, agentul Constantin Popescu a lovit cu mașina de poliție două fetițe pe trecerea de pietoni, pe strada Laminorului, sectorul 1 al Capitalei. Din păcate, una dintre a murit la scurt timp după impact. Cea de-a doua fetiță a fost transportată la spital, având multiple răni.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro
Etichete: