Redactia.ro
Home » Știri » Un tânăr a pretins că a călătorit în viitor și că nu mai există alți supraviețuitori în afară de el. Filmările sale au devenit virale în mediul online

Un tânăr a pretins că a călătorit în viitor și că nu mai există alți supraviețuitori în afară de el. Filmările sale au devenit virale în mediul online

Un tânăr a pretins că a călătorit în viitor și că nu mai există alți supraviețuitori în afară de el

Un tânăr a pretins că a călătorit în viitor și că nu mai există alți supraviețuitori în afară de el. Un filmuleț a devenit viral pe TikTok, după ce un tânăr a declarat că a călătorit în timp, cu șase ani. Rezultatele sunt de-a dreptul surprinzătoare. Cum au reacționat utilizatorii?

Un tânăr a pretins că a călătorit în viitor și că nu mai există alți supraviețuitori în afară de el. Filmările sale au devenit virale în mediul online

Un tânăr a pretins că a călătorit în viitor. Javier, un utilizator pe TikTok, cu numele @unicosobreviviente, care înseamnă unicul supraviețuitor susține că a călătorit în timp, cu șase ani, iar rezultatul este dezastruos. Javier a publicat primul clip video în februarie 2021 și surprinde orașul Valencia, Spania, care arată normal. Dar un lucru a atras atenția și anume că orașul era gol, nici urmă de vreo persoană. Clipul a fost vizionat de peste 7 milioane de oameni, iar Javier susține că este un călător în timp din anul 2027, iar până atunci, susține el, omenirea va dispărea.

@unicosobreviviente

Acabo de despertar en un hospital y no sé qué ha podido pasar. Hoy es 13 de febrero de 2027 y estoy solo en la ciudad.

♬ Creepy, scary, horror, synth, tension – Sound Production Gin

Ulterior a încărcat mai multe clipuri video, în care erau filmate diferite centre și puncte importante ale orașului, cum ar fi spitalul, grădina zoologică sau centrul orașului, în speranța că va mai găsi alți oameni. Ciudat este faptul că, tânărul prezintă un sfârșit al omenirii, dar fără să fie vorba despre un dezastru natural pentru că străzile erau absolut curate, clădirile întregi, magazinele pline cu marfă iar mașinile erau parcate în mod normal pe străzi. Unele persoane îl cred, în timp ce alți utilizatori îi cer lui Javier mai multe dovezi că lumea pe care o arată în imaginile postate este una reală. Cu toate astea, Javier nu este singura persoană care susține că este din viitor și face diferite predicții pe care el le cunoaște, pentru că a călătorit în timp.

@unicosobreviviente

Responder a @chomin564

♬ sonido original – Javier

Bărbatul care a susținut că a călătorit în timp din anul 2030

În 2018, un alt tânăr susținea că vine din 2030 și a făcut diferite predicții stranii despre viitor. Într-un videoclip postat pe Youtube, Noah, a cărui față și voce au fost schimbate din cauza faptului că se teme că va fi asasinat, a făcut o serie de afirmații controversate. Acesta a spus la acea vreme că Donald Trump va câștiga și cel de-al doilea mandat la Casa Albă, lucru care se pare că nu a fost adevărat, pentru că Joe Biden este noul președinte al Americii.

De asemenea, Noah a mai prezis un alt lider al Statelor Unite, o persoană pe nume ”Illana Remikee”. Bărbatul a prezis că oamenii vor ajunge pe Marte în 2028, iar în același an va fi descoperit călătoria în timp și roboții vor prelua lumea. După ce a fost supus unui interviu cu testul poligraf, acesta a trecut fără probleme. Noah spune că are dovezi clare ale spuselor sale, dar susține că odată dezvăluite ar putea crea un paradox. A afirmat că trebuia să spună celor aflați în viață acum tot ce știa și că și-a riscat viața călătorind înapoi în timp.