Redactia.ro
Home » Monden » Vedeta care le-a dat peste nas paparazzilor la ultima apariție. A șocat o lume întreagă cu apariția sa VIDEO/FOTO

Vedeta care le-a dat peste nas paparazzilor la ultima apariție. A șocat o lume întreagă cu apariția sa VIDEO/FOTO

GALERIE FOTO (5)

Cu mult timp înainte ca emisiunea sa să se încheie, mulți telespectatori au observat că Wendy Williams părea să se schimbe în comportament. Cariera ei părea să fie pe sfârșite din cauza comportamentului său, așa că anularea emisiunii sale nu a fost un șoc total pentru telespectatori. Ceea ce este îngrijorător este faptul că Wendy a recunoscut că are probleme de sănătate, inclusiv o criză de coronavirus, un diagnostic de boală Graves și limfedem. Iată cum s-a prezentat aceasta în public, conștientă de defectele sale, dar fără să o intereseze!

Wendy Williams, o apariție controversată

Un videoclip recent al lui Wendy Williams sugerează că vedeta nu se comportă la fel cum o cunoaște o lume întreagă.

Wendy Williams în vârstă de 58 de ani, stârnește îngrijorare în timp ce este surprinsă de paparazzi. Aceasta a afirmat că este căsătorită, deși managerul ei infirmă spusele vedetei.

Fosta prezentatoare de talk-show, care suferă de o serie de probleme medicale, inclusiv limfedem și boala Graves, și-a arătat talia subțire în timp ce vorbea cu fotografii despre faptul că vrea să aibă un aspect mai tânăr.

„Arăt de 30 de ani”, le spune ea fotografilor după ce se îndreaptă spre mașina ei, dar apoi se oprește brusc și se întoarce, îndepărtându-se de vehicul.

Când a fost văzută luni în oraș, ea a ajuns la o mașină de pe bordură, a deschis portiera și a întrebat: „Unde zbor? Nu aici zbor”

Sursa foto: dailymail.co.uk

Cum s-a prezentat Wendy Williams în fața paparazzilor

Fosta prezentatoare de talk-show, care suferă de o serie de probleme medicale, inclusiv limfedemul și boala Graves, a purtat o pereche de pantaloni scurți din denim cu croială înaltă

Wendy s-a întors apoi spre fotografii care așteptau, și-a cerut scuze zâmbind și a început să pozeze pentru ei, întrebând: „Cum arăt? Sexy?”.

Ca răspuns la complimentele lor, ea a glumit că, în ciuda vârstei sale, „În mod clar arăt de 30 de ani’, și le-a mulțumit fotografilor pentru cuvintele lor frumoase.

Apoi s-a întors și s-a îndepărtat de mașină înapoi în holul clădirii din care tocmai ieșise, unde s-a așezat pe o bancă.

Sursa foto: dailymail.co.uk
Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro
Etichete: