Redactia.ro

Vedeta de la Antena 1, criticată pentru indecență pe Instagram

GALERIE FOTO (2)

Vedeta de la Antena 1 a stârnit adevărate valuri în mediul online cu postările ei sexy. Internauții au ”descalificat-o” pentru imaginea pe care o promovează pe Instagram și spun că n-ar strica mai multă decență. Cum se apără ea? Spunând că nu e nimic deplasat, atâta vreme cât nu postează conținut explicit.

Vedeta de la Antena 1, postări sexy pe Instagram

Ispita de la ”Insula Iubirii” postează des pe rețelele de socializare imagini surprinse în diversele ei vacanțe. Posesoare a unui trup de invidiat, Nicoleta C. Dragne nu face rabat de la pozele sexy, în costum de baie, care-i expun formele voluptuoase. Așa s-a întâmplat și-n urmă cu câteva ore, când a pus o fotografie realizată în vacanța ei din Tropea, Italia.

În imaginea respectivă vedeta de la Antena 1 apare într-un costum de baie, întreg, dar care prezenta niște decupaje tare interesante. Probabil, faptul că outfitul expunea cam multă ”piele” i-a deranjat pe cei care o urmăresc în spațiul online.

Nicole C. Dragne, ”desființată” de cei din mediul online

În timp ce mulți au lăudat-o pentru trupul sculptat pe care îl are, alții au criticat-o pentru că se expune atât de tare. ”Întrebare, de ce trebuie, mai nou, ca toate costumele de baie să expună jumătate din zona intimă? Asta înseamnă sexy”?, a fost reacția unei tinere din mediul online.

După cum era de așteptat, Nicoleta n-a rămas fără reacție în fața acestei acuzații. ”Pentru mine, zona intimă este între picioare și din ce văd nu îmi ies aripile. Este decupat în partea de sus. Abdomenul nu face parte din zona intimă. Ce trebuie acoperit, este acoperit.”, a fost răspunsul nonșalant al ispitei de la Antena 1.

Citește și Ți-o amintești pe Miki ex K-pital? Cântăreața face furori pe o plajă din Grecia

Loading...