Redactia.ro
Home » Monden » Vedeta de la PRO TV, de nerecunoscut în urma intervențiilor estetice

Vedeta de la PRO TV, de nerecunoscut în urma intervențiilor estetice

GALERIE FOTO (8)

Toată lumea o știe ba din emisiunea culinară „Masterchef”, ba grație relației cu Florin Pastramă. În ultimele luni, însă, vedeta de la PRO TV a trecut printr-o transformare fizică șocantă, aspectul ei fizic fiind total diferit față de cel afișat în urmă cu doar câteva luni.

Vedeta de la PRO TV a călcat pragul doctorului plastician

Raluca Podea nu este străină de intervențiile estetice, așa că nu ne miră că a călcat, din nou, pragul doctorului plastician. Vedeta de la PRO TV a simțit nevoie de câteva îmbunătățiri de ordin fizic, așa că n-a ezitat să apeleze la bisturiu. Răutăcioșii spun, însă, că vedeta a exagerat și că a ajuns, pur și simplu, „mutilată”. Paparazzi Cancan au surprins-o pe Raluca în zona de nord a Capitalei, chiar în dreptul unei clinici de înfrumusețare. Să fie devenit ea dependentă de aceste intervenții?

Fosta vedetă Playboy, intervenții periculoase?

Din imaginile obținute de paparazzi Cancan, toată lumea poate observa cum fața vedetei era, pur și simplu, tumefiată. Roșie, dar și umflată, fața vedetei de la PRO TV e departe de cea pe care o afișa în timpul filmărilor la emisiunea culinară „Masterchef”. Conștientă de aspectul ei, Raluca s-a grăbit să ajungă în spatele volanului și să demareze în trombă. Nu suficient de repede, însă, ca să nu fie surprinsă de aparatele de fotografiat al paparazzilor.

vedeta PRO TV
Vedeta PRO TV, în fața unei clinici de înfrumusețare, FOTO: CANCAN.RO

Raluca Podea a avut un an încărcat. Pe lângă diagnosticul crunt primit de tatăl său, vedeta a trecut printr-un carusel de emoții odată cu despărțirea de Florin Pastramă. Ea a aflat de la TV că logodnicul ei o părăsește și că și-a găsit pe altcineva.

Citește și Gabriela Cristea i-a dat replica unei internaute care a făcut-o bătrână

Loading...