Redactia.ro
Home » Monden » Vedetele au făcut senzație pe litoralul românesc. Și-au etalat ținutele scumpe la plajă și au lăsat totul la vedere

Vedetele au făcut senzație pe litoralul românesc. Și-au etalat ținutele scumpe la plajă și au lăsat totul la vedere

GALERIE FOTO (6)

Vedetele din showbiz-ul românesc au lăsat totul la vedere! Cum și-au făcut apariția pe litoralul românesc, îmbrăcate în cele mai scumpe ținute. Emily Burghelea, Alexia Eram, Giulia, Anca Serea sunt doar câteva vedete care au strălucit în outfiturile scumpe, pe care le-au etalat în văzul tuturor.

Ce ținute au purtat vedetele din showbiz-ul românesc

Vedetele din lumea mondenă de la noi continuă să surprindă cu fiecare apariție publică. La sfârșitul săptămânii trecute, acestea au făcut ravagii pe litoralul românesc, unde au purtat cele mai senzaționale outfituri. Emily Burghelea, Alexia Eram, Giulia, Anca Serea sunt doar câteva dintre persoanele publice din România, care au făcut furori la malul mării. Acestea au purtat ținute scumpe, care au fost apreciate atât de privitori, cât și de internauți. Asta pentru că imaginile postate de vedetele de la noi au făcut înconjurul internetului. Emily Burghelea a spart gheața și a purtat o ținută senzațională, cu care a furat privirile tuturor. Tânăra mămică nu a ținut cont de nimic și a lăsat totul la vedere. Pentru acest lucru, Emily a primit multe aprecieri din partea internauților.

Alexia Eram, Giulia și Anca Serea au făcut furori la malul mării

Nici Alexia Eram nu s-a lăsat mai prejos și a ”rupt gura târgului”. Fiica Andreei Esca a îmbrăcat o ținută de top, foarte luxoasă și cu mult bun gust. De altfel, a ales să-și accesorizeze outfit-ul cu o geantă extrem de scumpă, care costă mai bine de o mie de euro.

Giulia a purtat și ea o ținută extravagantă, așa cum obișnuiește. Cântăreața nu s-a lăsat mai prejos și a purtat piese de designer, având o ținută destul de scumpă. Bineînțeles că, artista i-a lăsat pe toți cu gura căscată atunci când și-a făcut apariția la festivalul de la malul mării, care a avut loc la sfârșitul săptămânii trecute.

Anca Serea a ales o ținută casual pentru a-și petrece seara cu cei dragi. Vedeta a luat parte la o petrecere în Eforie, alături de prieteni apropiați. Aceasta a postat și imagini cu ținuta pe care a purtat-o, o cămașă cu flori delicate și o fustă neagră. Soția lui Adrian Sînă a fost foarte elegant îmbrăcată și a furat privirile tuturor.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro